Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a împrumutat o jucătoare la o altă echipă din Liga Naţională


Având în vedere că HC Zalău a bifat nu mai puţin de şase achiziţii în această vară, antrenorul Gheorghe Tadici a decis să o împrumute pe Daniela Corban la CSM Slatina, pentru o perioadă de cel puţin 6 luni


În această vară, HC Zalău s-a despărţit de cinci jucătoare, însă într-un timp foarte rapid, antrenorul Gheorghe Tadici a acoperit posturile şi a transferat nu mai puţin de şase handbaliste.

După Gabriela Vrabie, Amalia Coman, Irina Ivan, Sara Abed-Kader şi Larisa Şerban, HC Zalău a mai bifat o achiziţie săptămâna trecută şi a adus-o la Zalău pe Andreea Tecar, o fostă internaţională de tineret, care a jucat un sezon în Liga Naţională, la Minaur Baia Mare.

În aceste condiţii, gruparea de sub Meseş a ajuns să aibă 18 jucătoare în lot, dar Gheorghe Tadici a şi declarat că echipa sa va începe campionatul cu cel mult 17 jucătoare în lot. Astfel, managerul Zalăului a decis să o împrumute pe Daniela Corban, care va merge la CSM Slatina, pentru cel puţin şase luni.

“Daniela Corban a fost împrumutată pe o perioadă de 6 luni sau maxim un an la CSM Slatina. Sâmbătă a fost la Zalău şi am rezolvat actele”, a spus Tadici, care a dat de înţeles că după perioada de pregătire este posibil ca de la HC Zalău să mai fie împrumutată şi o altă jucătoare. Totodată, la echipă ar mai putea apărea noutăţi.

“Vom rămâne cu 17 jucătoare până după pregătire, dar după aceea este posibil să mai împrumutăm o jucătoare dar să şi mai transferăm”, a spus Tadici.

Daniela Corban a început handbalul la CSS Galaţi, iar mai apoi a evoluat pentru CNE Rm.Vâlcea. Tocmai CSM Slatina a fost prima echipă de senioare la care a fost Daniela Corban, în 2015, când gruparea din Olt era în liga secundă.

Jucătoarea din Galaţi a mai trecut pe la Corona Braşov, HCM Slobozia, Dunărea Brăila şi CSM Roman, iar după ce formaţia din Roman s-a desfiinţat, handbalista a ajuns la HC Zalău în toamna anului trecut. La formaţia sălăjeană, Corban a evoluat mai puţin şi în campionatul trecut a marcat doar două goluri pentru HC Zalău.

Jucătoarea are în palmares medalia de aur la Campionatul Mondial de junioare, în 2014.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL