Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău urmează să fie afiliată la FRF


După ce a preluat drepturile sportive şi de participare în Liga a III-a de la Unirea Mirşid, SCM Zalău mai are de făcut paşi importanţi până să ajungă să evolueze în eşalonul superior. Până în momentul de faţă, SCM a fost filiată la AJF Sălaj, iar în aceste zile, consilierul primarului pe probleme de sport – Doru Ţîrle – va depune actele de afiliere şi la FRF, ca mai apoi, SCM Zalău să se poată înscrie în Liga a III-a


Practic, munca cu adevărat la SCM Zalău va începe odată ce echipa va fi oficial înscrisă în Liga a III-a şi după ce autorităţile local vor vota bugetul de care va dispune gruparea zălăuană în turul de campionat.

Aceste două lucruri esenţiale se vor întâmpla în zilele următoare, după care se va desemna şi antrenorul.

În acest moment există discuţii cu mai mulţi antrenori, atât din afară, cât şi din Sălaj, însă condiţia este ca antrenorul care va veni la SCM Zalău să fie posesor de licenţa A.

După ce va fi numit antrenorul, urmează să fie format lotul, iar în acest sens, cei de la SCM Zalău doresc ca la echipa zălăuană să rămână nucleul de jucători de la Unirea Mirşid.

Deja se lucrează la acest aspect, iar în ajutorul echipei au venit mai multe persoane importante din fotbalului sălăjean, cum ar fi Vasile Jula, Daniel Sabou şi Marius Cozma, care propun o serie de jucători.

Cât despre primul campionat de Liga a III-a care va începe pe 24 august, SCM Zalău nu îşi va propune mare lucru, iar obiectivul va fi menţinerea în Liga a III-a.

Cel mai probabil, SCM Zalău se va reuni săptămâna viitoare.

Cu toate că la început va avea un lot restrâns de jucători, gruparea zălăuană va începe pregătirile urmând să îşi completeze lotul pe parcurs.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL