Connect with us

BOX

FOTO. Demonstraţie de box urmărită din piscină la Zalău


Pugilişti de la şase cluburi din ţară s-au întâlnit în oraşul de sub Meseş, pentru a efectua antrenamente comune la piscina Season Pool


Recent, la Zalău a avut loc un eveniment deosebit, iar “actorii” principali au fost pugiliştii de la şase cluburi din ţară. Mai exact, boxeri de la CSM Zalău, Box Club MLG Zalău, Speranţa Jucu, CSM Cluj, CSM Bistriţa şi CSS 2 Baia Mare şi-au dat întâlnire la Zalău pentru o demonstraţie de box la… piscina Season Pool din oraş.

Evenimentul a stârnit atenţia publicului care a asistat în număr mare la spectacolul pugilistic, tocmai din apa rece a piscinei.

Nu mai puţin de 60 de sportivi au fost prezenţi, aceştia efectuând sparing-uri şi antrenamente comune. Intrare a fost liberă şi totul s-a desfăşurat în parametrii optimi, zălăuanii, dar nu numai putând asista la o demonstraţie de box.

“A fost un eveniment reuşit şi cred că a fost plăcut pentru sportivi să îmbine utilul cu plăcutul. Am făcut un grătar după şi toată lumea s-a simţit foarte bine. În cele două zile de sparing-uri, au particpat 60 de sportivi”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

După “distracţie” vine Cupa României

După evenimentul deosebit de la Zalău, pugiliştii de la CSM Zalău au lăsat deoparte atmosfera de la piscină şi în aceste zile vor participa la Cupa României de la Târgu Jiu, competiţie rezervată categoriei de vârstă cadeţi. Pentru această ediţie, Clubul Sportiv Municipal a deplasat un lot format din Mario Pop (categoria 38,5 kg), Sergiu Todoran (43 kg), Cristian Balint (44,5 kg) – toţi trei din Şimleu Silvaniei, Cristian Terec (56 kg) şi Răzvan Cristea (90 kg) – ambii din Zalău.

Antrenorii sălăjeni, Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea speră ca elevii lor să obţină cel puţin două medalii.

“Este aceeaşi echipă care a participat la Campionatul Naţional din luna mai şi care s-a întors acasă cu două medalii de argint şi una de bronz. Obiectivul stabilit pentru Cupa României este câştigarea a două medalii şi accederea în finală cel puţin la o categorie”, ne-a mai spus antrenorul Adrian Popuţea.

Pugiliştii sălăjeni au plecat duminică dimineaţa la Târgu Jiu, iar luni a avut loc proba cântarului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX