Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou, coordonatorul Centrului de copii şi juniori de la SCM Zalău!?


Președintele AJF Sălaj  ar urma să se ocupe de grupele de juniori de la noul club al municipiului. Mutarea ar putea fi, însă, mai dificilă, deoarece Daniel Sabou ar putea intra în incompatibilitate


Conform regulamentului FRF, dacă va participa în campionatul Ligii a III-a, SCM Zalău va trebuie să participe şi în campionatele de juniori organizate de AJF Sălaj, cu cel puţin trei grupe.

Practic, SCM Zalău va avea un centru de copii şi juniori, unde potrivit lui Doru Marcel Ţîrle, activitatea va fi coordonată de Daniel Sabou.

Nu ştim însă cum va fi posibil acest lucru, având în vedere că Daniel Sabou este şi preşedintele AJF Sălaj şi s-ar putea să fie incompatibil pentru această funcţie.

“Daniel Sabou va coordona grupele de copii şi juniori din cadrul SCM Zalău. Pentru început vom avea trei grupe de juniori”, ne-a informat Doru Ţîrle.

Să mai spunem că în proiectul propus de Unirea Mirşid împreună cu autorităţile locale din Zalău  s-a implicat şi preşedintele AJF Sălaj, care a participat la mai multe întâlniri şi şedinţe între cele două părţi.

Rămâne însă de văzut dacă Daniel Sabou va putea ocupa o astfel de funcţie la SCM Zalău sau va fi nevoit să renunţe la AJF Sălaj!

În aceste zile, persoanele care se ocupă de SCM Zalău urmează să decidă ce antrenor va fi adus la noua echipă, după care se va forma lotul, urmând ca pregătirile să înceapă în 15 iulie.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 iulie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Ghita Pop

    8 July 2019 at 12:20

    presedinte la AFJ, coordonator la SCM, antrenor la Viitorul se numeste ….. CONFLICT DE INTERESE !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL