Connect with us

Sporturi

Cezara But, la BT Tennis Cup III


Sportiva de la ACS Sergiu Carp Tennis Club Zalău a participat la competiţia de la Cluj-Napoca, acolo unde a participat la o categorie de vârstă superioară, pentru a-şi testa nivelul de pregătire


Cezara But s-a născut la data de 7 decembrie 2005 şi este o mare speranţă a tenisului sălăjean. După ce a început acest sport la CSM Zalău, puştoaica a făcut pasul spre ACS Sergiu Carp Tennis Club, acolo unde se pregăteşte sub îndrumarea lui Sergiu Carp.

Deşi încă nu are împliniţi 14 ani, Cezara a început din acest an să participe la categoria de vârstă 16 ani la diverse competiţii, tocmai pentru a vedea unde este nivelul ei de pregătire în comparaţie cu alte adversare mai mari.

Aşa s-a întâmplat şi la finalul săptămânii trecute, când sălăjeanca a participat la un turneu în Cluj-Napoca.

Eleva lui Sergiu Carp s-a aflat la startul categoriei de vâstă 16 ani de la BT Tennis Cup III din “capitala” Clujului. Competiţia a fost organizată de CS Winners Tennis Club, sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Categoria 16 ani feminin a fost una dintre cele mai populate din concurs, iar cele şapte fete înscrise au fost împărţite în două grupe, urmând ca cele două câştigătoare să se dueleze între ele pentru marele trofeu. Cezara But a făcut parte din Grupa 2 alături de Andreea Soplea, Giulia Butnariu şi Ana Lavinia Popa, cea din urmă fiind cea mai mică dintre cele patru, fiind născută în septembrie 2006.

Însă, zicala “buturuga mică răstoarnă carul mare” s-a potrivit de minune în acest caz şi Ana Lavinia Popa a reuşit două victorii din trei posibile, singura care a izbutit să o învingă a fost chiar Cezara But.

Din păcate, pentru sălăjeancă aceasta avea să fie şi singura victorie de la această competiţie, sălăjeanca pierzând celelalte două întâlniri şi a încheiat grupa pe locul 4, pierzând meciul cu Giulia Butnariu, ocupanta locului 3. Cu două victorii, Andreea Soplea s-a clasat pe locul 2, Ana Lavinia Popa câştigând grupa, tot cu două victorii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi