Connect with us

FOTBAL

Meciul dintre FC Zalău şi Unirea Dej, amânat pentru 24 de ore! GALERIE FOTO cu jucătorii şi conducerea ce dau la lopată!

În încercarea de a dezăpezi terenul au sărit oficialii lui FC Zalău şi chiar jucătorii!

 

Având în vedere condiţiile meteo din ultimele ore, era de aşteptat ca partida dintre FC Zalău şi Unirea Dej să nu se poată disputa. Zăpada care s-a aşternut pe terenul de joc a făcut ca arbitrul partidei să decidă amânarea jocului pentru o zi, deoarece controlul balonului era imposibil.
Oricum, gazdele au trebuit să cureţe terenul, deoarece aşa prevede regulamentul, iar primul care a pus mână pe lopată a fost chiar preşedintele Ioan Morar! Lui i s-au mai alăturat câţiva jucători, dar şi antrenorul Marius Paşca şi angajaţii Stadionului Municipal.
După regulament, arbitri vor încerca să dea startul partidei, sâmbătă de la ora 15.00, în funcţie de condiţiile de joc. Astfel FC Zalău va trebui să asigure brigăzii de arbitri şi observatorilor cazarea şi masa până mâine.
Dacă în cel mai rău caz nu se va putea juca nici sâmbătă, atunci meciul va fi reprogramat la o altă dată de Federaţia Română de Fotbal.
 
 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL