Connect with us

Ştiri din Sălaj

PSD Sălaj pierde un parlamentar


La doar câteva luni de când devenise unul dintre vicepreşedinţii filialei Sălaj, deputatul Liviu Balint părăseşte Partidul Social Democrat, urmând să fie înregimentat în partidul condus de Victor Ponta!


Liviu Balint este unul dintre personajele spumoase din scena politică din judeţul nostru, care a început să facă politică la PDL.

Fost preşedinte UNPR Sălaj, acesta a devenit apoi şi preşedintele PMP Sălaj.

În acea perioadă, Liviu Balint a candidat la funcţie de primar al oraşului Jibou, acolo unde e domiciliat în acest moment.

Nu a fost să fie, dar preşedintele organizaţiei judeţene a partidului condus de Traian Băsescu a avut mult mai mult noroc la alegerile parlamentare din anul 2016.

Prin redistribuirea voturilor, Liviu Balint a ajuns în Parlament, devenind deputat PMP.

În toamna anului 2017, el a migrat spre PSD după ce a votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

La începutul acestui an, alături de Gheorghe Ursente (fostul inspector şef al ISU Sălaj), a devenit vicepreşedinte al PSD Sălaj.

La doar câteva luni, deputatul schimbă macazul şi părăseşte PSD.

De câteva zile, politicianul în vârstă de 47 de ani şi-a făcut o cerere de adeziune pentru Pro România şi va îngroşa rândurile social democraţilor care în ultima perioadă au migrat spre formaţiune politică condusă Victor Ponta.

Contactat telefonic, deputatul a spus că deocamdată nu doreşte să comenteze această decizie, precizând însă că în zilele următoare va susţine o conferinţă de presă, în care îşi va spune punctul de vedere pe acest subiect.

Vom reveni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj