Connect with us

LIGA I

Ioan Chiş – conducător Autovip Garden: “Avem cea mai grea grupă la Campionatul Naţional, dar sperăm să ieşim cu fruntea sus”


Conducătorul campioanei Sălajului consideră că echipa sa are parte de cea mai grea grupă, însă, speră că şimleuanii vor putea depăşi faza grupelor


Autovip Garden a avut un sezon de vis în Sălaj şi a reuşit să detroneze supremaţia celor de la Dia Guard Divino, câştigând din nou titlul judeţean. Gruparea din Şimleu Silvaniei a avut o prestaţie reuşită şi la Campionatul Regional Nord-Vest de la Floreşti şi s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional.

La final de săptămână, la Oradea se întâlnesc cele mai bune echipe de minifotbal din ţară, iar campioana Sălajului a avut ghinion la tragerea la sorţi, având parte de o grupă infernală, alături de Juventus Sibiu, Mav Sports Timişoara, Extratereştii Bistriţa şi Danco Pro Bucureşti.

Chiar şi aşa, Ioan Chiş consideră că dacă Autovip va reuşi să învingă Extratereştii Bistriţa şi Danco Pro Bucureşti în primele două meciuri, şimleuanii au şansa să iasă din grupă.

“Mergem la Oradea să facem o figură frumoasă şi să nu ne facem de ruşine. Suntem în cea mai grea grupă, dar sper să ieşim cu fruntea sus. Suntem optimişti că putem câştiga primele două meciuri, iar dacă vom reuşi acest lucru avem toate şansele să ieşim din grupă. Oricum, obiectivul nostru din acest sezon a fost atins, dar la Campionatul Regional am avut neşansa să picăm în semifinale cu echipa din Alba Iulia, altfel am fi jucat finala. Sperăm să fie un campionat frumos cu o organizare bună”, ne-a declarat Ioan Chiş.

Autovip Garden Şimleu Silvaniei va debuta la turneul final al Campionatului Naţional vineri, de la ora 16.00, în compania celor de la Extratereştii Bistriţa.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I