Connect with us

FOTBAL

Paul Unimătan arbitrează derby-ul Seriei a V-a

Alţi doi observatori sălăjeni au fost delegaţi la partide din Liga a III-a, în timp ce la juniori republicani, Sălajul va avea o brigadă de arbitri

 

Etapa a XVI-a din Liga a III-a, Seria a V-a, programează sâmbătă şi derby-ul dintre Olimpia Satu Mare şi  FC Hunedoara. Partida dintre primele două clasate are o importanţă deosebită în lupta pentru promovare, cele două combatante fiind despărţite în clasament de 7 puncte. Sătmărenii merg doar la victorie în timp ce hunedorenii par a fi avantajaţi şi de un rezultat de egalitate.Având în vedere importanţa meciului, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat o brigadă "strong" avându-l la centru pe experimentatul zălăuan, singurul central care reprezintă Sălajul în Liga 1 – Paul Unimătan. El va fi ajutat la una dintre linii de Szabo Gero din Cluj-Napoca, asistent de Liga 1, urmând ca la cealaltă linie să oficieze Marius Balint tot din Cluj-Napoca.În altă ordine de idei să mai spunem că Unimătan a oficiat în acest an la două partide din Liga 1. Ca central la partida din etapa a XXI-a dintre FC Braşov şi Concordia Chiajna şi ca rezervă la disputa dintre "U" Cluj şi Steaua.

Chiar azi, doi observatori sălăjeni au fost delegaţi la partide din Liga a III-a. Mihai Lucaciu a fost delegat la partida dintre CS Vladimirescu şi CSM Reşiţa, în timp ce Matei Doru se va afla în calitate de observator de arbitri la partida din Seria a V-a, dintre Naţional Sebiş şi CS Oşorhei.Duminică, arbitrajul sălăjean va fi reprezentat şi în Campionatul Naţional de juniori republicani, la partidele dintre LPS Satu Mare şi LPS Cluj-Napoca urmând a oficia Ionuţ Păuşan, Roxana Botiş, Talida Lucaciu şi Ciprian Demian.

 

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. arbitru

    22 March 2013 at 18:27

    vedeti ca e si Gabi Barjac delegat la un derby din liga a 2-a….timisoara-mioveni,ati uitat de el.faceti-va temele mai bine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL