Connect with us

FOTBAL

Perioadă excelentă pentru Liviu Antal!


Fotbalistul şimleuan a marcat nu mai puţin de cinci goluri în ultimele trei jocuri pentru  Zalgiris şi a ajuns la nouă reuşite în acest sezon, fiind al doilea marcator al echipei


Din vara anului 2017, Liviu Antal joacă în Lituania, la Zalgiris, echipă cu care anul trecut a fost vicecampion, dar a câştigat şi Cupa Lituaniei. Pentru fotbalistul şimleuan, sezonul trecut a fost unul de excepţie, în condiţiile în care a marcat 30 de goluri în toate competiţiile şi a fost golgheter detataşat în Liga 1 din Lituania, cu 23 de reuşite.

Şi în acest campionat, Antal are o prestaţie bună, iar până la jumătatea sezonului a marcat deja 9 goluri. Doar în ultimele trei meciuri din campionat, fotbalistul a avut cinci reuşite şi a contribuit din plin la o serie de rezultate pozitive a vicecampioanei Lituaniei, care se află pe locul secund, la doar două puncte în spatele liderului Suduva.

“Mă bucur că încep din nou să marchez şi să îmi ajut echipa, mai ales că se apropie meciurile din Europa League şi obiectivul nostru este să trecem de primul tur preliminar. Sper să continui forma bună şi să marchez cât mai multe goluri. Mi-aş dori din tot sufletul să fiu din nou golgheter şi să repet performanţa de anul trecut, dar mult mai important este să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem cu echipa”, ne-a declarat Liviu Antal.

Fotbalistul a marcat câte o “dublă” în partidele cu Kauno Zalgiris şi Palanga, iar în ultimul joc, cu FK Panevezys a reuşit un gol, dar şi o pasă decisivă! Cu nouă reuşite în 15 meciuri, Liviu Antal este al doilea marcator al echipei după croatul Kis Tomislav, care are 11 reuşite.

În topul celor mai buni marcatori din campionat, Antal ocupă în momentul de faţă locul 3, clasamentul fiind condus de către colegul său Kis Tomislav. În următoarea rundă, Zalgiris va întâlni ocupanta locului 3 – Riteriai, după care campionatul din Lituania se va întrerupe până în 3 august.

Pe 11 iulie, vicecampioana Lituaniei va intra în cupele europene, urmând să joace în primul tur preliminar cu Honved Budapesta. Dacă echipa lui Antal trece de această echipă are şanse mari să joace în turul II cu Universitatea Craiova.

Formaţia olteană debutează şi ea în Europa League, în primul tur preliminar, dar pare să aibă o misiune facilă cu  Sabail din Azerbaidjan.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL