Connect with us

Feminin

“U” Olimpia Cluj a mai bifat un transfer de marcă


După un an petrecut în Cipru, Andreea Voicu a ales să revină “acasă” la Cluj-Napoca pentru a ajuta gruparea clujeană să-şi îndeplinească obiectivele în sezonul următor


“U” Olimpia Cluj este activă pe piaţa transferurilor. După ce şi-a asigurat serviciile internaţionalei Maria Ficzay, campioana României a mai bifat un transfer în această săptămână, este vorba despre o altă jucătoare importantă din echipa Naţională.

După o experienţă în Cipru, acolo unde a jucat timp de un sezon pentru Apollon Limassol, Andreea Voicu a ales să revină “acasă”, la “U” Olimpia Cluj. Fotbalista în vârstă de 23 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani, la fel ca şi Maria Ficzay.

Aceste două transferuri îi fac optimişti pe oficialii clujeni în vederea particpării în noul sezon din Liga Campionilor, dar şi în cel din Liga 1.

“Sunt fericită, în primul rând că am avut unde să mă întorc şi am ştiut tot timpul că aici este casa mea. Sunt nerăbdătoare să joc din nou alături de colegele mele mai vechi, dar şi cu cele mai tinere pe care le-am remarcat la Naţionala României. Abia aştept să reiau pregătirea şi să joc în tricoul alb-negru”, a declarat Andreea Voicu, pentru site-ul oficial al clubului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin