Connect with us

FOTBAL

Trei variante de antrenori pentru SCM Zalău


“Vrem să eliminăm toate zvonurile care apar în jurul echipei.  După ce vom avea antrenor, toţi jucătorii de la Unirea Mirşid care doresc şi care vor fi în vederea antrenorului vor face parte din lotul echipei SCM Zalău”, ne-a spus Doru Ţîrle


SCM Zalău va fi noua grupare care va reprezenta municipiul în Liga a III-a, dar până la începerea noului sezon, mai sunt multe aspecte de pus la punct.

În aceste zile urmează să fie desemnat noul antrenor, iar potrivit lui Doru Ţîrle există deja trei variante. Unul ar fi Marius Popescu, fostul antrenor de la “U” Cluj, dar celelalte două nume încă nu au putut fi date publicităţii.

Deocamdată un lucru este cert, Vasile Jula nu va fi antrenor principal la SCM Zalău, astfel că tehnicianul care a promovat cu Unirea Mirşid va ocupa o funcţie în staff-ul tehnic.

Şi o parte dintre jucătorii de la campioana Sălajului ar urma să facă parte din lotul de la SCM Zalău, dar totul se va decide după ce va fi numit antrenorul principal.

“Vrem să eliminăm toate zvonurile care apar în jurul echipei.  După ce vom avea antrenor, toţi jucătorii de la Unirea Mirşid care doresc şi care vor fi în vederea antrenorului vor face parte din lotul echipei SCM Zalău. Din rândul lor se vor selecta jucătorii pentru noua echipă. Şi Vasile Jula va fi la SCM Zalău şi urmează să facă parte din staff-ul echipei, dar încă nu ştim pe ce funcţie. Suntem în grafic cu actele şi cred că în următoarele 10 zile vom finaliza toate demersurile”, ne-a declarat Doru Ţîrle.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL