Connect with us

Ştiri din Sălaj

Măsuri de ordine publică la examenul de Bacalaureat


Polițiștii sălăjeni vor asigura, la nivel județean, măsurile de ordine publică pe perioada desfășurării examenului de Bacalaureat din acest an


Pentru buna organizare a activităților, în proximitatea centrelor de examen vor fi prezenți 25 de poliţişti, din care 12 poliţişti de ordine publică, opt rutieri și cinci poliţişti de la alte structuri specializate ale poliției.

Bacalaureatul este un moment important pentru mii de elevi și pentru familiile acestora, iar Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj dorește să se asigure că în proximitatea instituțiilor de învățământ nu vor fi înregistrate evenimente care să afecteze siguranța elevilor.

Măsurile luate la nivel judeţean pentru perioada în care se va desfășura examenul de Bacalaureat au caracter preventiv și sunt menite să asigure ordinea publică, astfel încât elevii să beneficieze un climat de liniște și normalitate în zonele unde vor avea loc asemenea activități.

Pentru buna desfăşurare a examenului de Bacalaureat, alături de poliţişti vor fi angrenaţi jandarmi şi poliţişti locali.

Anul acesta, examenul de Bacalaureat se desfășoară în zece centre din întreg județul.

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj urează succes tuturor candidaților înscriși la examen!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj