Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a preluat dreptul de participare în Liga a III-a de la Unirea Mirşid!


La doar câteva zile după ce a primit undă verde de la consilierii municipali, noul club al Zalăului a preluat Unirea Mirşid şi deja s-au depus actele de afiliere la AJF şi FRF, astfel încât la startul sezonului, noua echipă a Zalăului să fie în Liga a III-a


Fotbalul zălăuan a revenit în Liga a III-a datorită Unirii Mirşid, care a câştigat barajul cu Viitorul Ulmeni, cu 4 – 2 la general.

Încă din iarnă, oficialii Unirii Mirşid au venit cu propunerea ca în cazul unei promovări să cedeze echipa Zalăului, dar şi locul din eşalonul superior.

Acest lucru s-a şi întâmplat zilele trecute, dar pentru ca totul să fie legal, mai întâi, consilierii locali au dat “undă verde” pentru înfiinţarea noului club din municipiu, SCM Zalău.

Drepturile sportive şi de participare în Liga a III-a au fost preluate deja de la Unirea Mirşid, iar în aceste zile s-au şi depus actele la AJF Sălaj şi la FRF. Acestea vor fi analizate în perioada următoare, după care noua structură va fi afiliată la FRF, astfel încât să poată începe noul sezon în Liga a III-a.

“Au fost primite drepturile sportive şi de participare în Liga a III-a de la AGA Unirea Mirşid. Altfel spus, noi am preluat clubul şi acum se lucrează la afilierea SCM Zalău şi la tot ce trebuie pentru ca echipa să poată evolua în Liga a III-a”, ne-a declarat Doru Ţîrle, actualul consilier pe probleme de sport a primarului Ionel Ciunt, care va fi şi conducătorul de la SCM Zalău.

Noua echipă de fotbal a Zalăului urmează să îşi formeze lotul în următoarele zile şi are intenţia să aducă cei mai buni jucători din Sălaj. Startul pregătirilor pentru noul sezon se va da după 15 iulie, campionatul Ligii a III-a urmând să înceapă pe 24 august.

 

Despre staff-ul tehnic, administrativ, lotul echipei şi programul din perioada de pregătire, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 3 iulie 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL