Connect with us

Ştiri din Sălaj

De la corigent la eminent. Şi-a dublat nota la matematică după contestaţie


Incredibil, dar adevărat. Un elev din judeţul Sălaj a fost notat cu 4,70 în cadrul probei scrise la matematică de la Evaluarea Naţională, dar după contestaţie, nota acestuia aproape s-a dublat!


Emoţiile absolvenţilor de clasa a VIII-a s-au terminat, cel puţin a celor care s-au pregătit corespunzător şi care au învăţat exemplar.

Aceştia nu au avut nicio emoţie la Evaluarea Naţională de la finalul lunii trecute şi au aşteptat cu nerăbdare afişarea rezultatelor finale, după verificarea contestaţiilor.

Rezultatele finale au fost afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale şi un elev din Sălaj a fost implicat într-un caz mai bizar.

Astfel, după afişarea primelor rezultate, un elev de la Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” din Jibou a fost notat cu 4,70 la matematică.

Nemulţumit fiind de nota primită şi ştiind că a meritat mai mult, jibouanul a depus o contestaţie şi a aşteptat rezultatul final.

Când au fost afişate rezultatele, elevul a avut parte de o surpriză, iar de la 4,70, nota lui finală a devenit 8,30… adică aproape că şi-a dublat nota.

De menţionat este faptul că acelaşi elev a depus contestaţie şi după examenul de la limba şi literatura română, însă acolo situaţia a stat diferit. Deşi iniţial a primit 7,25, după contestaţie, sălăjeanul a primit 6,90.

Chiar şi aşa, cu media 7,60, jibouanul a trecut cu brio peste testul Evaluării Naţionale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj