Connect with us

Feminin

Maria Ficzay s-a întors la “U” Olimpia Cluj


Campioana României a reuşit un transfer de marcă şi a reuşit să-şi asigure serviciile valorosului fundaş al echipei naţionale a României


“U” Olimpia Cluj este cea mai titrată echipă de fotbal feminin de la noi din ţară. Având în palmares multiple titluri naţionale, gruparea clujeană a reuşit în zilele trecute un transfer de marcă, iar în curtea campioanei a revenit o “piesă” de bază a echipei naţionale a României.

Este născută la Ocna Şugatag la data de 8 noiembrie 1991, dar cariera de fotbalistă profesionistă a început-o la Cluj-Napoca, în tricoul Olimpiei, acolo un a evoluat cinci ani, după care s-a transferat în Polonia, la  Medyk Konin.

Vorbim, bineînţeles, de Maria Ficzay, valorosul fundaş al echipei naţionale şi-a încheiat contractul de jucătoare profesionistă în Ungaria şi a ales să revină “acasă”, la Cluj-Napoca.

“Mă bucur că m-am reîntors acasă și sper ca împreună cu jucatoarele actuale ale echipei noastre să avem noi performanțe în Europa și să păstrăm titlul și în următorii ani aici la Cluj!”, a spus Maria Ficzay, pentru site-ul oficial al clubului.

Preşedintele executiv al “U” Olimpia Cluj a considerat normală această revenire, deoarece Maria face parte din familia care s-a creat la multipla campioană a României.

“Mimi nu a fost niciodată în toți acești ani departe de noi, deoarece este parte a familiei noastre, iar revenirea ei o consider ca pe ceva firesc. Sunt sigur ca alături de Teo Meluță și Melinda Nagy va aduce o nouă forță defensivei echipei și cred de asemenea că mentalitatea ei va influența pozitiv jucătoarele tinere din echipă”, a spus şi Alin Cioban, preşedintele executiv al clubului.

Sursa foto: “U” Olimpia Cluj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin