Connect with us

HANDBAL

Turneu de pregătire pe terenul campioanei României, pentru HC Zalău


În perioada de pregătire, HC Zalău va participa la un turneu puternic organizat de SCM Rm.Vâlcea, unde vor mai fi prezente şi alte două formaţii ce vor reprezenta România în cupele europene


Fetele de la HC Zalău se află pe final de vacanţă şi se mai pot bucura de timpul liber până săptămâna aceasta, când vor susţine normele de control. În mai puţin de o săptămână, undeva prin 8 iulie are loc reunirea lotului pentru începerea pregătirile în vederea noului sezon, după care, gruparea de sub Meseş va pleca şi într-un stagiu montan, cel mai probabil tot la Cheile Grădiştei.

Programul de vară a fost în mare parte stabilit de antrenorul Gheorghe Tadici, iar HC Zalău îşi cunoaşte o parte din adversarii pe care îi va avea în perioada de pregătire.

După cantonament, formaţia sălăjeană va susţine câte o “dublă” amicală cu Dunărea Brăila şi Gloria Buzău, urmând ca în luna august să participe la mai multe turnee de pregătire. Cel mai tare turneu va fi cel din perioada 2 – 3 august, care va avea loc pe terenul campioanei SCM Rm. Vâlcea. La acest turneu, Zalăul va avea ocazia să se dueleze cu echipe ce vor reprezenta România în noul  sezon al cupelor europene. Pe lângă jocul cu campioana SCM Rm.Vâlcea, echipa lui Tadici va mai întâlni în cadrul turneului pe Corona Braşov şi SCM Craiva, formaţii care vor juca în Cupa EHF.

În programul de vară mai figurează un turneu şi la Zalău, ce va avea loc în perioada 16 – 17 august, la care mai sunt invitate CSM Slatina, SCM Craiova şi “U” Cluj. Până la începerea pregătirilor, sălăjencele intenţionează să participe şi la alte turnee de verificare, mai ales că în această vară, formaţia zălăuană a făcut cinci transferuri şi e nevoie de cât mai multe meciuri pentru ca lotul să se omogenizeze.

Liga Florilor va începe pe 31 august, iar HC Zalău va avea la dispoziţie să se pregătească pentru noua stagiune aproape două luni. În cadrul primei runde, gruparea de sub Meseş va întâlni pe teren propriu pe vicecampioana României, CSM Bucureşti.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL