Connect with us

FOTBAL

Hattrick Valentin Roşca pentru titlul de golgheter


Victorie cu gust dulce acrişor pentru Rapid Zimbor în ultima etapă a campionatului. Gruparea condusă de Gabriel Mureşan, Liviu Ciuca şi antrenată de Laurenţiu Codorean a avut un singur obiectiv pentru acest sezon, locul 1


În prima parte a campionatului, Rapid a făcut meciuri excelente, dar a înregistrat şi câteva rezultate surprinzătoare.

Cu toate acestea, la finalul turului, echipa din Zimbor s-a clasat pe locul secund, la un singur punct în spatele liderului Luceafărul Bălan, astfel că totul urma să se decidă în retur.

Doar că, în partea a doua a sezonului, ghinionul a dat “năvală” peste Rapid Zimbor, iar problemele au început să apară, portari accidentaţi, probleme de lot şi multe altele care s-au resimţit în rezultatele echipei, iar pe parcursul returului, echipa condusă de Gabriel Mureşan s-a îndepărtat tot mai mult de primul loc.

Astfel, înainte de ultima etapă, Rapid era “blocată” pe locul 4, indiferent de rezultatul înregistrat în meciul cu Cetatea Almaşu.

Până la urmă, duelul cu echipa care în acest sezon şi-a disputat meciurile de pe teren propriu chiar la Zimbor, s-a dovedit a fi unul mai facil decât se aştepta. Încă de la început şi până la final, partida a fost una la discreţia rapidiştilor care au deschis scorul repede prin Valentin Roşca. Înainte de pauză, Paul Mureşan a dublat avantajul echipei sale.

La puţin timp de la reluare, Roşca a reuşit dubla, dar Denis Varga a redus imediat din handicap. Alex Sidorov a refăcut avantajul de trei goluri, pentru ca Varga Peter să marcheze golul 2 pentru Almaşu. Cel mai frumos gol al partidei a fost marcat de Valentin Roşca, cel care a marcat din semifoarfecă şi a stabilit scorul final al partidei.

Cu cele trei goluri marcate, atacantul Rapidului din Zimbor a câştigat din nou titlul de golgheter în această Serie, după ce a reuşit această performanţă şi în sezonul precedent. Acest titlu mai îndulceşte echipa din Zimbor, însă, supărarea e mare după ratarea obiectivului.


Cetatea Almaşu – Rapid Zimbor 2 – 5 (0 – 2)

Au marcat: Denis Varga (‘56) şi Varga Peter (‘84), respectiv Valentin Roşca (‘12, 54 şi 86), Paul Mureşan (‘42) şi Alex Sidorov (‘81)

Cetatea: Szekeres Lehel – Safar Tibor, Vasile Coşu, Kovacs Alexandru, Radu Tripon, Varga Rudolf, Varga Peter, Aurel Banciu, Varga Denis, Daniel Drăgan (cpt.) şi Cristian Ignat. Rezerve: Călin Rus, Sebastian Varga şi Safar Botond. Delegat: Iuhasz Dezideriu

Rapid: Alin Gherman – Răzvan Cucerzan, Adrian Brad (cpt.), Paul Mureşan, Alex Sidorov, Sebastian Felecan, Marius Tisăliţă, Mihai Butuza, Bogdan Ochiş, Cosmin Tămăşan şi Valentin Roşca. Rezerve: Dan Markhoul – Ciprian Roman, Dan Petrean şi Eduard Varga. Delegat: Liviu Ciuca

Au arbitrat: la centru: Raul Horvat (Zalău), asistenţi: Alex Pop (Gîrceiu) şi Lavinia Cucuian (Păuşa)

Observator AJF: Emil Cozac (Zalău)

Jucătorul meciului: VALENTIN ROŞCA


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL