Connect with us

FOTBAL

Două luni până la startul campionatului din Liga a III-a


Din sezonul 2019 – 2020, Sălajul va avea echipă în Liga a III-a, iar acest lucru se datorează Unirii Mirşid, care a câştigat barajul cu Viitorul Ulmeni. Până atunci, se fac demersurile pentru ca Primăria Zalău să poată prelua echipa


Până la startul campionatului din Liga a III-a,  Unirea are timp să se organizeze, mai ales că prima etapă este programată peste două luni, mai precis pe 24 august.

Între timp urmează să se facă demersurile pentru ca autorităţile să poată prelua echipa şi să-i asigure sprijin financiar pentru nivelul din eşalonul superior, iar în acest sens, urmeză să aibă loc o întâlnire între toţi factorii de decizie.

“În cel mai scurt timp va trebui să facem o întâlnire cu toţi factorii responsabili, cu preşedintele AJF Sălaj, cu oficialităţile şi conducerea primăriei, pentru a stabili pas cu pas ceea ce este de făcut de acum încolo, astfel încât să putem începe campionatul în Liga a III-a în condiţii bune, cu o stabilitate financiară, administrativă şi tehnică. Vom vedea ce jucători vor pleca şi ce jucători va trebui să mai aducem. Este un proces greu, pentru că este începutul, dar consider că cel mai important pas a fost acesta de a promova”, ne-a declarat Călin Bereschi, primarul comunei Mirşid.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL