Connect with us

FOTBAL

Atletic Zalău, susţinută de Consiliul Judeţean Sălaj şi în următorul sezon


Pentru anul competiţional 2019 – 2020, gruparea condusă de Paul Hodiş va beneficia de 50.000 lei


Consilierii judeţenei au aprobat luni un proiect de hotărâre prin care un număr de două structuri sportive vor primi susţinere financiară pentru anul competiţional 2019 – 2020.

Suma repartizată de Consiliul Judeţean Sălaj pentru finanţarea structurilor sportive locale a fost de 3.050.00 mii lei, din care 3 milioane lei va primi HC Zalău.  Şi în acest an, Consiliul Judeţean Sălaj va fi alături şi de CS Atletic Zalău, grupare care reprezintă judeţul în Campionatul Naţional de juniori republicani, cu două grupe.

Astfel, conform proiectului de hotărâre, clubul condus de Paul Hodiş va primi 50.000 de lei, pentru stagiunea 2019 – 2020. Jumătate din această sumă va ajunge în conturile clubului în prima parte a sezonului, urmând ca restul de 25.000 de lei să fie pentru a doua parte de campionat. Este al treilea an la rând când instituţia condusă de Tiberiu Marc acordă sprijin financiar pentru Atletic Zalău.

Dacă pentru sezonul 2017 – 2018, Atletic a primit 50.000 de lei de la Consiliul Judeţean Sălaj, anul trecut, gruparea zălăuană a fost susţinut de instituţia judeţului cu 40.000 de lei. Atletic Zalău a primit susţinere în sezonul trecut şi de la Primăria şi Consiliul Local Zalău, astfel că prin  programul “Promovarea sportului de performanţă”, Atletic a primit 80.000 de lei.

Astfel, gruparea condusă de Paul Hodiş a beneficiat în sezonul trecut de 120.000 de lei. În ultimul campionat la juniori republicani, Atletic s-a clasat pe locul 5 la juniori B, într-o serie din care au făcut parte nouă echipe. O prestaţie mult mai bună au avut juniorii A pregătiţi de Claudiu Coranci, care în sezonul regulat  s-au clasat pe poziţia secundă, care le-a permis accederea la faza zonală.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL