Connect with us

BOX

Pugiliştii sălăjeni s-au remarcat la Slatina


Nu mai puţin de cinci boxeri de la CSM Zalău, alături de antrenorul Ioan Dragoş au participat la prima ediţie a Cupei TMK Box Artrom, competiţie la care supervizor a fost sălăjeanul Silviu Mureşan


Eveniment sportiv de marcă în municipiul de reşedinţă al judeţului Olt. Sâmbătă, 22 iunie, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina a avut loc prima ediţie a Cupei TMK Box Artrom.

Fiind vorba de prima ediţie, nu se poate pune problema de o prezenţă foarte numeroasă, însă, chiar şi aşa, organizatorii au invitat nu mai puţin de 7 cluburi sportive din toată ţara.

Au răspuns prezent CSM Târgu Mureş, Ring Box Târgu Mureş, Box Club Stejarul Daneş, CS Jiul Rovinari, Pantera Boxing Academy Craiova, Box Hunedoara şi CSM Zalău. Sălăjenii au deplasat la această competiţie un lot format din cinci sportivi, este vorba de Paul Magdaş, Răzvan Cristea, Roxana Lingurar, Andrei Roşca şi Marinel Zaharie, aceştia fiind însoţiţi de maestrul Ioan Dragoş.

Judeţul Sălaj a mai avut un reprezentant la această competiţie, Silviu Mureşan – vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box, fiind supervizor-ul primei ediţii a Cupei TMK Box Artrom.

Dintre sportivii de la CSM Zalău, cele mai bune rezultate au fost obţinute de Paul Magdaş (tineret) şi Andrei Roşca (junior). Cei doi au reuşit să câştige locul 1 la categoriile lor de greutate, +91 kg, respectiv 75 kg.

“Este un rezultat foarte bun reuşit de Roşca. Am reuşit să-i convingem părinţii să-l lase să practice sport şi are şi rezultate foarte bune şi la învăţătură şi avem speranţe la medalie la Campioantul Naţional de Juniori”, a spus Adrian Popuţea.

Şi Răzvan Cristea (cadet) a boxat destul de bine la categoria 90 kg, însă din păcate pentru sălăjeanul nostru, arbitrul i-a dat câştig de cauză adversarului. Însă Răzvan a primit asigurări din partea antrenorului Ioan Dragoş că a făcut un meci bun.

Cât despre ceilalţi doi sălăjeni, Roxana Lingurar şi Marinel Zaharie, să spunem că şi aceştia au făcut meciuri bune, însă nu au reuşit să-şi câştige meciurile în care au boxat.

Evoluţia lui Marinel Zaharie a fost urmărită în special de maestrul Ioan Dragoş, având în vedere că acesta va participa la Cupa României la începutul lunii iulie.

“A fost o competiţie foarte utilă, în special pentru Marinel Zaharie care va boxa luna viitoare la Cupa României de la Târgu Jiu. Suntem pe drumul cel bun cu el şi mă bucur că el va boxa şi anul viitor tot la această categorie de vârstă. La Slatina a fost o competiţie frumoasă care s-a bucurat de o organizare extraordinară”, ne-a declarat Ioan Dragoş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX