Connect with us

FOTBAL

Ciprian Pavel, eroul Unirii Mirşid în meciurile de baraj


Atacantul a marcat toate cele patru goluri în “dubla” cu Viitorul Ulmeni şi a fost decisiv la promovarea în Liga a III-a a campioanei Sălajului. “Este o realizare frumoasă pentru toată echipa”, a spus golgheterul


Chiar dacă nu a avut în lot jucători atât de experimentaţi ca şi Viitorul Ulmeni, Unirea Mirşid a compensat acest minus prin dorinţa de afirmare şi de promovare în Liga a III-a a jucătorilor tineri. Toţi componenţii lotului de la campioana Sălajului merită felicitaţi pentru această promovare, dar un mare merit îi revine lui Ciprian Pavel.

Talentatul jucător  şi-a arătat din nou calităţile, de data acesta într-un moment important pentru întreg fotbalul sălăjean. După ce în partida tur de la Baia Mare a marcat o “dublă”, Ciprian Pavel a reuşit aceeaşi performanţă şi în returul de la Zalău, când din nou a marcat de două ori în poarta adversarilor.  Jucătorul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai vechi componenţi ai echipei şi a ajuns la Unirea Mirşid încă din 2012, când gruparea condusă de Călin Bereschi a luat startul în Liga a V-a şi a promovat în Liga a IV-a după doar un sezon.

În eşalonul al patrulea, Pavel a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei în fiecare sezon, iar de două ori a devenit şi golgheterul campionatului, în 2017 şi în 2019.

“Sincer este o bucurie şi o realizare frumoasă pentru toată echipa. Mă bucur că am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din Sălaj! Indiferent de cine marca în acest meci aveam nevoie doar de victorie. Mi-am dorit mult să câștigăm acest meci şi asta s-a văzut din tur cand am reuşit un egal meritat. Deocamdată nu ştim nimic ce se întâmplă cu promovarea dar noi împreună cu echipa am îndeplinit obiectivul şi suntem bucuroși pentru ceea ce am realizat în acest an”, a spus Ciprian Pavel.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL