Connect with us

DIVIZIA A1

PNL Zalău pune vina pe administraţie pentru managementul defectuos de la CS Volei Municipal 


Situaţia din sânul vicecampioanei României rămâne dezastruoasă, deoarece nici până în ziua de azi conducerea clubului nu a plătit salariile jucătorilor şi antrenorilor, iar contribuţia venită din mediul privat, care trebuia să fie colectată tot de conducere, nu a venit. Grupul consilierilor municipali ai PNL Zalău spune că autorităţile locale sunt responsabile pentru dezastrul de la CS Volei Municipal Zalău


Mai sunt doar câteva zile până când contractul de finanţare al echipei de volei expiră, iar banii ce trebuie să vină din mediul privat nu sunt nicăieri.

Cum, nicăieri nu sunt nici banii viraţi de Primărie în acest an.

Chiar dacă autorităţile locale au făcut somaţii pe adresa clubului, conducerea nu a venit cu banii şi nici nu se sinchiseşte să dea măcar un răspuns.

Din păcate, zilele trec şi viitorul echipei de volei e din ce în ce mai sumbru.

Anul trecut, CS Volei Municipal a primit finanţare de la Primărie, deşi gruparea condusă de Vasile Coţa nu îşi îndeplinise obiectivele asumate în contractul de finanţare.

Pentru sezonul 2018 – 2019, s-a întocmit un contract penibil: adică clubul a primit cel mai mare buget din istoria sportului din Sălaj, în condiţiile în care obiectivele erau jenante: adică doar participare în campionat, participare în Cupa României şi participare în cupele europene!?

Cu toate acestea, conducerea clubului nu a reuşit să gestioneze situaţia, astfel că în acest moment situaţia vicecampioanei României e una critică.

Grupul consilierilor municipali ai PNL Zalău a trimis pe adresa redacţiei un comunicat în care arată că administraţia locală e responsabilă pentru dezastrul de la Volei Municipal Zalău, precizând că Primăria a finanţat echipa, deşi clubul nu şi-a respectat contractul de finanţare.

Liberalii cer ca, în al doisprezecelea ceas, autorităţile locale să împiedice desfiinţarea clubului.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 iunie.


Administraţia PSD – Ciunt – responsabilă pentru dezastrul de la Volei Municipal Zalău

Am avertizat in repetate rânduri asupra faptului că finanţarea Clubului Volei Municipal Zalău, în condiţiile unui management absolut defectuos, înseamnă practic a arunca banii pe fereastră. Dincolo de ratarea repetată a obiectivelor de performanţă rămâne, iată, şi o situaţie financiară ambiguă, nerespectarea contractului de finanţare semnat cu Consiliul Local, a angajamentelor încheiate  cu sportivi şi antrenori. Este vorba despre lipsa de performanţă a unui management impus politic de actuala administraţie, management al cărui singur obiectiv a fost spolierea resurselor financiare alocate cu lejeritate de administraţia actuală condusă de primarul Ionel Ciunt şi viceprimarul Teodor Bălăjel. Iată că după dispariţia clubului de fotbal, această administraţie este pe  cale să-şi treacă la activ si desfiinţarea clubului de volei, unul cu o bogată tradiţie în sportul românesc. Pentru că este în întregime responsabilă de acest dezastru, care era previzibil şi putea fi evitat, somăm actuala administraţie să împiedice, în al 12-lea ceas, desfiinţarea acestui club. Promitem să revenim cu o conferinţă de presă pe acest subiect.

Grupul consilierilor municipali ai PNL Zalău


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1