Connect with us

Ştiri din Sălaj

Restricții de circulație în Zalău, miercuri, 26 iunie


Cu ocazia “Zilei Drapelului Național al României”, vor avea loc manifestări care implică restricții de circulație rutieră și pietonală pe raza municipiului


Manifestările dedicate „Zilei Drapelului Național al României”, organizate de către Instituția Prefectului în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău și Consiliul Județean Sălaj, implică restricții de circulație rutieră și pietonală pe raza perimetrului de desfășurare, astfel:

• între orele 08:30 – 11:00 circulația rutieră și pietonală va fi resricționată, dar numai pe durata organizării și defilării Gărzii de onoare, pe sectorul de drum public Str. 9 Mai (de la Ceas la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj), zona drumului public cu acces restricționat din fața Instituției Prefectului Județul Sălaj (între cele două bariere) și pe Str. Crișan de la intersecția cu Str. 9 Mai până la intersecția ce duce pe strada Cloșca.

Aceasta se va realiza astfel încât să nu stânjenească circulaţia rutieră si circulaţia pietonală în zona adiacentă, sens în care organizatorii vor conveni împreună cu Poliţia municipiului Zalău şi Inspectoratul de Jandarmi Sălaj măsurile ce se impun.

• defilarea Gărzii de noare se va face în intervalul avizat pe sectorul de drum public Str. Crișan de lângă Centrul Județean de Cultură și Artă Sălaj cu deplasare pe sectorul de drum public cu acces restricționat din fața Instituției Prefectului Județul Sălaj (între cele două bariere).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj