Connect with us

HANDBAL

EXCLUSIV: HC Zalău a transferat un nou portar


Gruparea sălăjeană a bifat un nou transfer în această săptămână şi a adus-o la Zalău pe Sara Abed-Kader, sora lui Dana Abed-Kader. “Portăriţa” are 21 de ani şi vine de la CSM Slatina, formaţie pentru care a jucat în sezonul 2018 – 2019


În ultimele săptămâni, HC Zalău a fost activă pe piaţa transferurilor şi aproape că şi-a definitivat lotul cu care va aborda sezonul 2019 – 2020.

Gruparea condusă de Gheorghe Tadici a dorit să transfere şi un portar, mai ales că în această vară, HC Zalău s-a despărţit de experimentata Paula Teodorescu. Deşi a avut câteva variante şi din străinătate, antrenorul Zalăului a preferat o jucătoare tânără, cu perspective bune de a creşte în valoare, astfel că a transferat-o pe Sara Abed-Kader, nimeni alta decât sora pivotului Dana Abed-Kader, care joacă pentru HC Zalău din 2017 şi care a devenit una dintre cele mai bune jucătoare de la formaţia sălăjeană.

Sara Abed Kader s-a născut in Siria, dar l-a fel ca şi sora sa a început handbalul la ACS Şcoala 181 SSP Bucureşti, de unde a ajuns şi la loturile naţionale de junioare.

“Portăriţa” a apărat în liga secundă la Ştiinţa Bucureşti şi la Dinamo, iar în vara trecută a făcut pasul în Liga Naţională şi a evoluat timp de un sezon la CSM Slatina.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL