Connect with us

FOTBAL

Vasile Jula: “Toată lumea şi-a adus aportul la promovarea Unirii Mirşid”


Antrenorul campioanei Sălajului consideră că diferenţa în jocurile de baraj cu Viitorul Ulmeni a făcut-o atitudinea şi determinarea jucătorilor săi. Lică este de părere că toată lumea şi-a adus aportul la această promovare, chiar şi spectatorii, care au fost prezenţi în număr mare în tribune


Unirea Mirşid a readus fotbalul sălăjean în Liga a III-a, după ce la barajul de promovare a trecut de campioana din Maramureş, Viitorul Ulmeni. După un 2 – 2 în tur, la Baia Mare, campioana Sălajului s-a impus cu 2 – 0 în returul de sâmbătă, de la Zalău.

După această “dublă”, antrenorul Unirii Mirşid consideră că diferenţa a făcut-o atitudinea şi determinarea jucătorilor săi. Lică Jula este de părere că toată lumea avut o contribuţie la această promovare, mai mică sau mai mare, inclusiv spectatorii care au venit în număr mare la meci.

“Ne bucurăm enorm de mult de această promovare, pe care am dorit-o cu toţii. Eu cred că diferenţa a făcut-o atitudinea şi determinarea acestor băieţi minunaţi. În această dublă a barajului am văzut un potenţial imens la jucători. Cu atât mai mult ne bucurăm că lumea a venit în număr foarte mare la meci. Asta este o dovadă că dorinţa de fotbal în Zalău şi în tot judeţul este foarte mare. Pe această cale le mulţumim spectatorilor care au fost în tribune. Toată lumea  şi-a adus aportul la această promovare. Şi pentru jucători a fost o motivare în plus să joace cu asemenea public. Aşa multă lume nu am văzut la stadion de când era Armătura în Liga a II-a”, ne-a declarat Vasile Jula.

Pentru Unirea Mirşid urmează acum pregătirile de Liga a III-a, iar primul pas îl vor face autorităţile locale din Zalău, care vor prelua echipa Mirşidului şi locul din eşalonul superior.

Campionatul Ligii a a III-a va începe pe 24 august, dar demersurile pentru această mutare se vor face în următoarele zile, astfel încăt Unirea să poată începe cât mai rapid pregătirile pentru noul sezon.

“Sperăm să formăm o echipă bună, care să practice un fotbal plăcut şi să avem cât mai mulţi iubitori ai fotbalului la meciurile din Liga a III-a. Urmează să se pună la punct toate detaliile pentru Liga a III-a. Mai este timp până când începe noul sezon, dar toate lucrurile trebuie să le facem la timp. Ne dorim cu toţii să se întâmple lucrurile care s-au discutat de la început şi să existe continuitate pentru că sălăjenii merită echipă în Liga a III-a”, a mai spus Lică Jula.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipăriă a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Radu

    24 June 2019 at 20:53

    Apa de ploaie…Se va asterne linistea curand. Atatia spectatori si oficiali nu se mai aduna ..tot campuonatul. O sa vedeti ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL