Connect with us

FOTBAL

Călin Bereschi: “Îi felicit pe băieţi, pentru meciul extraordinar. Mă bucur că am obţinut mult râvnita promovare”


Conducătorul campioanei Sălajului s-a declarat încântat de performanţa mare reuşită de Unirea Mirşid, care a promovat în Liga a III-a, în dauna campioanei din Maramureş, Viitorul Ulmeni. Călin Bereschi a mai remarcat şi asistenţa mare  la partida de sâmbătă, când pe Stadionul Municipal din Zalău au fost prezenţi aproximativ 1500 de spectatori


După 2 – 2 la Baia Mare, Unirea Mirşid a devenit favorită la promovarea în Liga a III-a şi a obţinut această performanţă după ce sâmbătă a câştigat cu 2 – 0 returul cu Viitorul Ulmeni. Astfel, după o pauză de 2 ani, Sălajul revine în lumea bună a fotbalului românesc, datorită proiectului care a fost pus la cale din iarnă de conducerea Unirii Mirşid, împreună cu AJF Sălaj şi autorităţile locale din Zalău.

Extrem de bucuros după această performanţă, conducătorul campioanei, Călin Bereschi i-a felicitat pe jucători, antrenori şi pe toţi care au contribuit la această realizare. Primarul comunei Mirşid a mai remarcat şi asistenţa mare la partida de sâmbătă, când pe Stadionul Municipal din Zalău au fost prezenţi aproximativ 1500 de spectatori.

“În primul rând ţin să-i felicit pe băieţi, pentru că au făcut încă o dată un meci extraordinar. După meciul de la Baia Mare, speranţele au fost mari şi am făcut un nou meci pe măsură astfel că am obţinut mult râvnita promovare în Liga a III-a. Pentru noi bucuria este şi mai mare, deoarece în 7 ani de existenţă am reuşit să jucăm trei baraje, iar al treilea a fost cu noroc. Ţin să-i felicit pe jucători, pe antrenor, pe toţi cei care au fost alături de echipă, pe colegii mei de la primărie, pe domnul preşedinte Barna, pentru ajutorul pe care mi l-au dat. Nu este uşor să conduci şi să ai grijă de o echipă dintr-o comună mică. Publicul a fost extraordinar şi mă bucur că a venit într-un număr foarte mare. Cred că nici la meciurile tari ale lui FC Zalău nu erau atâţia oameni. Mă bucur că au fost toate oficialităţile la meci şi au văzut că este un proiect serios”, ne-a declarat Călin Bereschi.

Pentru ca această promovare să nu rămână doar la nivel declarativ, conducerea campioanei, împreună cu autorităţile locale se vor organiza în perioada următoare, astfel încât la startul noului sezon, reprezentanta Sălajului să fie în Liga a III-a.

“În cel mai scurt timp va trebui să facem o întâlnire cu toţi factorii responsabili, cu preşedintele AJF Sălaj, cu oficialităţile şi conducerea primăriei, pentru a stabili pas cu pas ceea ce este de făcut de acum încolo, astfel încât să putem începe campionatul în Liga a III-a în condiţii bune, cu o stabilitate financiară, administrativă şi tehnică. Vom vedea ce jucători vor pleca şi ce jucători va trebui să mai aducem. Este un proces greu, pentru că este începutul, dar consider că cel mai important pas a fost acesta de a promova”, a mai spus Călin Bereschi.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL