Connect with us

ATLETISM

Sárkány Ráchel a ratat podiumul la 100 de metri


Cea mai talentată alergătoare de sprint din Sălaj a ultimilor 25 de ani, fosta elevă a profesorului Lucian Bîrlogeanu de la Liceul Sportiv ”Avram Iancu” Zalău, nu a reuşit să îşi împlinească visul cuceririi unei medalii în cadrul naţionalelor de tineret de anul acesta


Sárkány Ráchel a ratat medalia de bronz pentru doar 17 sutimi de secundă.

Concurând pentru Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca, sportiva antrenată în prezent de profesorul Vasile Bogdan, a reuşit să se califice în finala probei de 100 de metri plat după ce a reuşit în serii o performanţă  de 12 secunde şi 54 de sutimi.

În finala programată în aceeaşi zi, Rachel a alergat 12’’40, cu 14 sutimi de secundă mai repede decât în calificări, dar timpul realizat nu a fost suficient  de rapid pentru a-i aduce o medalie şi s-a clasat pe locul 5 în ierarhia finală a probei.

Să consemnăm faptul că, din păcate, nici la Campionatele Naţionale de tineret, Sălajul nu a fost reprezentat de niciun club sportiv, ceea ce reprezintă un  mare semnal de alarmă pentru cei care conduc cluburile şi primăriile din judeţ.

”Materie primă” există şi tinerii doresc să facă performanţă, dar trebuie şi susţinuţi şi doriţi.

Azi, dacă se dorea, rezultatele sportivilor Robert Parge şi Sárkány Ráchel puteau să fie şi ale Sălajului, dar, din păcate, se pare că nu au prea fost doriţi de conducătorii cluburilor de seniori.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM