Connect with us

FOTBAL

Călin Bereschi – conducător Unirea Mirşid: “Avem 70% şanse de promovare. Aşteptăm spectatorii în număr mare la stadion”


Campioana Sălajului mai are de trecut un singur hop pentru a-şi îndpelini visul, acela de a promova în Liga a III-a. Pentru asta, Unirea are nevoie de un rezultat pozitiv cu Viitorul Ulmeni, dar şi de susţinerea publicului sălăjean


După 2 – 2 în tur, la Baia Mare, Unirea Mirşid abordează cu încredere returul cu Viitorul Ulmeni de sâmbătă, de pe Stadionul Municipal Zalău. Acesta este ultimul hop pe care îl mai are de trecut campioana Sălajului pentru a promova în Liga a III-a.

Nimic nu este jucat, însă, şi la fel ca şi antrenorul Vasile Jula, şi conducătorul Călin Bereschi consideră că băieţi trebuie să fie atenţi în continuare pentru a-şi putea îndeplini obiectivul.

Totuşi, după rezultatul din tur, şansele de promovare ale sălăjenilor au crescut.

“Trebuie să fim atenţi în continuare. Chiar dacă ne-ar fi de folos un 0 – 0 sau 1 – 1 eu sper să câştigăm. Le mulţumesc suporterilor care au fost în număr mare la Baia Mare, pentru a încuraja Unirea Mirşid. Sunt foarte bucuros pentru această treabă, pentru că în tribune au fost mai mulţi susţinători de-ai noştri decât suporteri de la Viitorul Ulmeni. Sâmbătă mă aştept ca numărul spectatorilor să fie foarte mare, să putem încuraja echipa în drumul spre Liga a III-a. Vrem să readucem fotbalul sălăjean, într-o categorie superioară. Acum şansele de promovare sunt de 70%. Sperăm să le facem o bucurie spectatorilor la finalul meciului şi să ne putem bucura de promovare. Apoi vom pregăti toate demersurile şi tot ce este necesar ca această promovare să nu rămână doar la nivel declarativ. Chiar vreau să facem ceva pentru fotbalul sălăjean”, ne-a declarat Călin Bereschi.

Pentru jocul retur dintre Unirea Mirşid şi Viitorul Ulmeni de sâmbătă, de la ora 17.30 de pe Stadionul Municipal din Zalău sunt aşteptaţi cât mai mulţi sălăjeni pentru a fi alături de campioana Sălajului în îndeplinirea acestui vis măreţ.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL