Connect with us

FOTBAL

Sergiu Costin – “căpitan” Viitorul Ulmeni: “Orice rezultat se poate întoarce. Cred în victoria noastră la Zalău”


După ce a jucat şi în Champions League, fostul campion al României cu Oţelul Galaţi vrea să pună umărul la revenirea celor de la Viitorul Ulmeni în Liga a III-a. După egalul din tur de la Baia Mare, căpitanul maramureşenilor este încrezător că echipa sa poate învinge Unirea Mirşid în returul de pe Stadionul Municipal din Zalău


Fără doar şi poate, cel mai experimentat jucător din tabăra celor de la Viitorul Ulmeni este Sergiu Costin. Fost campion al României şi participant în Liga Campionilor cu Oţelul Galaţi, bistriţeanul a evoluat în acest sezon pentru gruparea maramureşeană alături de care a câştigat Liga a IV-a din judeţul Maramureş.

Sorţi au făcut ca la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, maramureşenii să se dueleze cu Unirea Mirşid – campioana Sălajului.

La finele săptămânii trecute a avut loc meciul tur dintre cele două formaţii, disputat pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare şi s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, 2 – 2, scor favorabil sălăjenilor.

Chiar şi aşa, înaintea returului, Sergiu Costin nu consideră nimic pierdut şi este de părere că orice rezultat se poate întoarce.

“În tur a fost un meci epuizant, pe o căldură infernală. Ne este tot mai greu, la vârsta noastră să mai alergăm. A fost un meci disputat, un meci deschis, un meci în care, fiecare putea câștiga. Mergem la Zalău să ne jucăm șansa, sperăm să câștigăm și cred în victoria noastră de acolo. Sper că va fi o vreme puțin, puțin mai bună, am fost epuizați total. A fost un rezultat echitabil, pot să spun, pentru că au fost ocazii de ambele părți, fiind subiectiv, cred că meritam victoria. Orice rezultat se poate întoarce, și cu noroc, și cu dorință, multă muncă. Orice se poate întâmpla. Fotbalul de asta e frumos. Nu a fost un dezavantaj terenul de la Baia Mare. Este foarte important să jucăm pe un teren bun, pentru că spectacolul fotbalistic crește. La Ulmeni, din păcate este un teren, practic impracticabil. Nu poți, acolo e chiar noroc… Aici măcar se mai poate juca, se poate pasa. Care este mai bun să câștige”, ne-a declarat Sergiu Costin.

Meciul retur al barajului dintre Unirea Mirşid şi Viitorul Ulmeni este programat sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Sursa foto: axanews.ro

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL