Connect with us

FOTBAL

Fă asta dacă vrei să ai șanse mai bune la câștigarea biletului zilei

Cum stai cu biletul zilei la pariuri sportive? E mai mult câștigător? E mai mult pierzător? Dacă ești pe minus, e important să nu îți pierzi încrederea. Nu înseamnă că nu te pricepi la sport, ci că trebuie, pe viitor, să ții cont de câteva aspecte esențiale pentru a avea succes.

„Doctorii” în pariuri au rețeta perfectă pentru cei care suferă din cauza pierderilor constante. Nu este scrisă indescifrabil, așa că o poate înțelege oricine. În cele ce urmează îți voi prezenta conceptele principale, apoi le voi dezvolta:

  • Pariază online
  • Joacă organizat
  • Nu juca la întâmplare
  • Inspiră-te din ponturile specialiștilor
  • Nu juca dacă nu te poți concentra
  • Joacă realist
  • Fii obiectiv
  • Ține un jurnal de parior

Pariază online

Pariurile plasate pe Internet îți sporesc șansele de câștig pentru că agențiile online au o ofertă mai mult bogată decât cele terestre, pentru fiecare eveniment mai important existând sute de opțiuni de pariere. Astfel, poți găsi selecția cu cele mai mari șanse de câștig.

Putem vorbi și despre șansele de a fi pe plus pe termen lung, în sensul în care nu plătești taxe pentru fiecare bilet plasat online, iar cotele oferite de agențiile de pariuri sportive de top sunt mai mari.

Dacă joci online, poți paria live. Avantajele sunt numeroase: te ghidezi după echipele reale, nu după cele probabile, vezi cum decurge jocul, cum se schimbă strategiile în funcție de scor etc. În plus, dacă îți păstrezi calmul și ești inspirat, pariurile live te ajută să îți crești rapid banca.

Joacă organizat

În primul rând, trebuie să ai un plan de joc, adică să nu pariezi doar de dragul de a paria. Este bine să te specializezi pe câteva competiții pe care să le cunoști în amănunt.

Apoi, trebuie să îți organizezi foarte bine bugetul. Cu siguranță ai auzit de „managementul banilor” la pariuri sportive. Conceptul se referă la stabilirea mizei unui pariu în funcție de bancă și de gradul de risc. Miza pentru un pariu cu probabilitate maximă de câștig nu trebuie să depășească 10% din bugetul total, iar pe pariurile cele mai riscante nu e bine să pui mai mult de 1% din buget. De asemenea, este recomandat să stabilești un buget maxim pe zi/săptămână. Dacă l-ai epuizat, oprește-te din pariat.

Nu juca la întâmplare

Așa cum am spus, nu juca pe meciuri dintre echipe pe care nu le cunoști.

Fotbalul este un sport cu multe capcane pentru pariori. E adevărat, în ziua de astăzi există statistici pentru aproape orice competiție din lume, dar statistica poate fi înșelătoare.

Înainte de a paria, analizează bine meciurile. Dacă joci doar pe câteva competiții, în timp îți faci o listă cu site-uri pe care găsești informații complete despre echipele implicate. Este foarte important să știi ce jucători lipsesc, care este motivația, care este atmosfera din cadrul loturilor etc.

Inspiră-te din ponturile specialiștilor

Cele mai bune ponturi ale zilei jucate într-un singur bilet îți pot aduce un câștig frumos. Pariorii români beneficiază de multe surse de inspirație. Pe site-urile specializate sunt postate zilnic zeci de ponturi ale tipsterilor care și-au dovedit, în timp, măiestria.

Te poți inspira din aceste ponturi, cu condiția să faci și tu o analiză, măcar succintă, a meciului recomandat. Sunt, totuși, banii tăi în joc. Tipsterul nu își asumă nicio responsabilitate și nici nu e normal să te superi pe el dacă nu iese pontul. El are doar o sugestie, tu decizi dacă merită sau nu să pariezi.

Nu juca dacă nu te poți concentra

Nu îți iese nimic bine dacă ești obosit sau dacă ești cu gândul la alte probleme. Sau când ești nervos, sau când ești euforic. Evident, este contraproductiv să pariezi atunci când nu te poți concentra pe analizarea evenimentului sportiv. Starea psihică are o importanță capitală, mult mai mare decât ți-ai putea imagina. Gândește-te că, atunci când plasezi un pariu, ești ca un fotbalist care se pregătește să execute un penalty.

Joacă realist

Din start, e obligatoriu să înțelegi că nu te poți îmbogăți peste noapte din pariuri. E valabilă vorba din fotbal: „Nu îți face iluzii pentru a nu avea deziluzii”. Din acest hobby se pot câștiga bani pe termen lung, prin pași mărunți. Experții recomandă bilete cu cota finală între 1.40 și 2.50.

Dacă joci numai bilete cu cota între 10.00 și 30.00, cel mai probabil vei fi pe minus la finalul lunii. Au câștig de cauză cei care pariază pe cote mai mici, chiar dacă nu toate biletele sunt câștigătoare.

Nu paria cu sufletul

La pariuri, trebuie să fii cât mai obiectiv. Nu poți paria pe victoria unei echipe doar pentru că ții cu ea. Sau împotriva altei formații doar pentru că nu o suporți. E bine să ai cât mai puține pariuri de tipul „Win-Win situation”, adică să pariezi împotriva favoriților în ideea că orice s-ar întâmpla ieși în câștig, fie material, fie ca suporter.

Ține un jurnal de parior

Pariorii experimentați au mai mult succes. Ei învață din greșelile lor, ținând un jurnal de parior, sau din greșelile altora, despre care „află” pe forumurile comunităților de pariori online. Tot de acolo afli și despre strategii care te pot ajuta să câștigi mai mulți bani la pariuri. Fiecare detaliu contează!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL