Connect with us

Ştiri din Sălaj

La datorie şi în timpul liber. Un jandarm a prins un hoţ, după o cursă pe străzile municipiului


După ce a furat o geantă din incinta unui local de alimentaţie publică din Zalău, un clujean de 44 de ani a fost prins de plt. maj. Matei Doru, un jandarm aflat în timpul liber, dar care a dat dovadă de profesionalism şi a pornit de îndată în urmărirea infractorului


Ieri, 20.06.2019, în jurul orei 22.00, plt.-maj. Matei Doru, aflat în timpul liber, a observat mai multe persoane alergând în urma unui bărbat în timp ce strigau „hoţul”.

Jandarmul a trecut de îndată la urmărirea bărbatului suspect care încerca să-şi piardă urma printre blocuri, reuşind să-l intercepteze şi să-l imobilizeze.

După sosirea la faţa locului a echipei de intervenţie a I.J.J. Sălaj s-a stabilit că persoana în cauză, un bărbat de 44 de ani din judeţul Cluj, intrase cu puţin timp în urmă pe uşa din spate a unui local de alimentaţie publică de pe raza municipiului Zalău, de unde a sustras o geantă cu bunuri aparţinând unei angajate.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, conform Art. 229 Cod Penal, acte ce vor înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

Geanta sustrasă, conţinând acte, bani şi bunuri personale, a fost recuperată şi restituită persoanei vătămate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj