Connect with us

FOTBAL

Lică Jula – antrenor Unirea Mirşid: “Returul cu Ulmeni va fi mult mai greu. Şansele de promovare rămân egale”


După egalul din tur, maramureşenii nu mai au nimic de pierdut, iar antrenorul campioanei Sălajului trage un semnal de alarmă că returul va fi mult mai greu şi băieţii trebuie să rămână la fel de concentraţi precum la meciul de la Baia Mare


Judeţul Sălaj este foarte aproape să revină pe harta fotbalului românesc.

După ce în ultimii doi ani, judeţul nu a avut echipă în Liga a III-a, sâmbătă, acest aspect se poate schimba, totul depinde de Unirea Mirşid.

La barajul pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon, Unirea a disputat manşa tur cu Viitorul Ulmeni la Baia Mare, acolo unde a obţinut un rezultat pozitiv, 2 – 2, după o dublă reuşită de golgheterul Ciprian Pavel.

Înainte de acest joc, Lică Jula – antrenorul Mirşidului, trage un semnal de alarmă şi este de părere că jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ deşi au obţinut un rezultat mare la Baia Mare.

“Am făcut un joc bun la Baia Mare. Atitudinea băieţilor m-a mulţumit şi au dat dovadă de mare caracter. Sper să fie la fel de montaţi şi pentru meciul retur pentru că atitudinea şi determinarea contează cel mai mult la astfel de jocuri. Încă nu zicem <hop până nu sărim gardul> fiindcă sunt convins că meciul retur va fi mult mai greu. Adversarii nu au nimic de pierdut, iar şansele sunt în continuare egale. Este important că am înscris două goluri în deplasare, dar încă avem de muncit pentru promovare. Am mare încredere în jucătorii mei că vor fi la fel de determinaţi. Ne-am bucura foarte mult să avem alături de noi un public numeros. Cred că iubitorii fotbalului din Sălaj au un dor imens să vadă o echipă de Liga a III-a”, ne-a declarat Vasile Jula.

Returul va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30 pe Stadionul Municipal din Zalău.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL