Connect with us

Ştiri din Sălaj

Dedeman deschide magazin la Zalău şi angajează peste 170 de persoane


Celebra companie va deschide un magazin în municipiu, fiind primul de altfel din judeţul Sălaj. În prezent, Dedeman are peste 10.000 de angajaţi, iar pentru centrul comercial din Zalău angajează 174 de persoane


Încă din anul 2015, zălăuanii speră că în municipiu se va deschide magazinul Dedeman.

Celebrul retailer de bricolaj a cumpărat un teren de la Cemacon şi are intenţia să construiască primul magazin din judeţul Sălaj pe strada Fabricii, la intersecţie cu bulevardul Mihai Viteazul.

Chiar dacă la un moment dat, discuţiile au stagnat, în cele din urmă consilierii locali au aprobat Planul Urbanistic Zonal şi magazinul poate fi construit.

De altfel, cei de la Dedeman au anunţat public la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă că deja se fac angajări pentru magazinul ce va fi deschis la Zalău.

Celebra companie caută să angajeze două persoane pentru postul de şef departament mărfuri alimentare, un şef birou servicii administrativ, un insepctor referent resurse umane, cinci funcţionari informaţii clienţi, un funcţionar economic, 96 de vânzători, un contabil şef, doi casieri trezorieri, doi casieri, trei agenţi de securitate, trei femei de serviciu, 11 şefi raion adjunct / mărfuri alimentare, trei gestionari depozit, patru lucrători gestionari, doi operatori calculator, nouă manipulanţi marfă, un conducător activitate de transport rutier, un şofer automacaragiu, un şofer autoturism camionetă, trei şoferi autoturism maşină mare tonaj, patru stivuitorişti, un tehnician mentenanţă electromecanică, doi dispeceri centru alarmă şi şase agenţi de securitate.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Pop Alina

    4 September 2019 at 11:03

    As vrea sa stiu cum as putea sa ma angajez la acasta firmă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj