Connect with us

DIVIZIA A1

Primarul Ionel Ciunt: “Încă îi mai aşteptăm cu banii pe cei din conducerea echipei de volei”


În ciuda discuţiilor încinse care s-au iscat pe tema problemelor financiare din sânul vicecampioanei CS Volei Municipal, nici până acum, conducerea clubului nu a plătit salariile restante către jucători şi antrenori, dar nici contribuţia de 10% din valoarea totală de finanţare a proiectului semnat cu Primăria municipiului Zalău


Zilele trec, iar situaţia de la CS Volei Municipal Zalău rămână incertă, ca să nu spunem sumbră.

Din păcate, susţinerea venită şi în acest an de la autorităţile locale nu şi-a găsit… menirea, deoarece jucătorii şi antrenorii au rămas neplătiţi de patru luni şi conducerea nu a făcut nimic în acest sens.

Miliardele virate de Primărie şi Consiliul Local nu se regăsesc nici acum în contul clubului. Există doar promisiuni ale conducerii echipei către jucători.

Totodată, preşedintele Vasile Coţa nu a venit nici până acum cu banii proveniţi din mediul privat, adică acel procent de cei 10% din bugetul pentru acest sezon, ceea ce înseamnă 350.000 de lei.

Cum contractul de finanţare cu Primăria municipiului Zalău din cadrul programului “Promovarea sportului de performanţă” se termină pe data de 30 iunie, clubul mai are dispoziţie două săptămâni pentru a venit cu banii. Altfel, autorităţile locale ar putea fi obligate să sisteze finanţarea vicecampioanei României!?!

Un S.O.S. a lansat şi primarul municipiului Zalău, cel care în cursul zilei de marţi a precizat că situaţia de la CS Volei Municipal nu s-a rezolvat şi că mai aşteaptă încă conducerea să vină cu banii.

În ce priveşte sumele mari care s-au “evaporat” din contul clubului, Ionel Ciunt aşteaptă ca organele abilitate să îşi facă treaba. Totuşi, la mijloc e vorba de aproximativ 700 – 800.000 de lei strânşi din banii noştri, ai tuturor zălăuanilor contribuabili.

“Primăria le-a solicitat în scris celor din club să vină cu acel procent de 10%. Încă îi mai aşteptăm cu banii pe cei din conducere. Totuşi, trebuie precizat că în cei trei ani de când sunt primar, în conturile echipei de volei au intrat aproximativ 10 miliarde de lei vechi, din mediul privat. În ce priveşte banii pe salarii, v-am mai spus că autorităţile locale i-au virat în contul clubului, conform angajamentului făcut în contractul de finanţare. Organele abilitate să se ocupe de caz. Noi am vrut vinerea trecută să  facem o întâlnire cu membrii din Comisia pentru sănătate, cultură, învăţământ, dar a lipsit preşedintele Mircea Groza. Săptămâna viitoare, în Consiliul Local se va discuta pe acest caz”, a declarat primarul Ionel Ciunt pentru ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Leo

    21 June 2019 at 8:50

    Joaca fals primarele … Asteapta sa vada daca Mirsidul la fotbal intra in div C. Apoi trage voleiul pe linie moarta , pentru o martoaga de div C, adica competitia Cupa Satelor la fotbal in defavoarea unui brand la nivel national. Halal judecata de handy ……JEGOSILOR !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1