Connect with us

DIVIZIA A1

Naţionala de volei masculin, în finala Ligii Europene de argint


Selecţionata pregătită de Dănuţ Pascu a terminat grupa B cu maxim de puncte şi va juca finala Ligii Europene cu Grecia, pe 26 şi 30 iunie


Imediat după terminarea Diviziei A1, naţionala de volei masculin s-a reunit pentru a pregăti meciurile din Liga Europeană de argint.

Pentru aceste jocuri, selecţionerul Dănuţ Pascu a convocat şi cinci jucători care în sezonul trecut au fost vicecampioni cu Volei Municipal Zalău, Ciprian Matei, Mihai Gheorghiţă, Răzvan Mihalcea, Cristian Bartha şi Rareş Bălean.

“Tricolorii” au avut o prestaţie bună în grupe, astfel că au câştigat toate cele şase jocuri, cu Danemarca, Georgia şi Azerbaidjan şi s-au clasat pe primul loc în Grupa B.

Acest loc dă posibilitatea României să joace finala Ligii Europene, urmând să se dueleze cu Grecia, care s-a clasat pe primul loc în Grupa A.

Grecii au obţinut cinci victorii şi au pierdut un singur joc, într-o grupă din care au mai făcut parte Austria, Ungaria şi Bosnia.

Jocul tur al finalei dintre România şi Grecia are loc pe 26 iunie, în Grecia, în timp ce returul se va disputa la Alexandria, pe 30 iunie.


Rezultatele României în Grupa B:

3 – 1 şi 3 – 1 cu Azerbaidjan, 3 – 0 şi 3 –  0 cu Georgia, 3 – 0 şi 3 – 0 cu Danemarca


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1