Connect with us

HANDBAL

Azi se stabileşte ţintarul Ligii Florilor, sezonul 2019 – 2020


Tragerea la sorţi are loc la sediul Federaţiei Române de Handbal


În această perioadă, handbalistele de la HC Zalău se bucură de vacanţă, urmând să revină la pregătire la începutul lunii iulie, când este programată reunirea.

Tot în luna iulie, formaţia zălăuană va efectua un stagiu de pregătire, urmând ca în luna august să participe la mai multe turnee amicale. Noul campionat va începe în 31 august, dar ţintarul se va stabili miercuri, la sediul FRH.

În ceea ce priveşte sistemul de desfăşurare al Ligii Florilor, nu vor fi schimbări.

Echipele clasate pe locurile 13 şi 14 vor retrograda în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 şi 12 vor participa la barajul pentru menţinere/retrogradare alături de ocupantele locurilor 3 şi 4 de la turneul final al Diviziei A.

În 2019 vor avea loc 11 etape, iar întrecerea internă se va întrerupe pe data de 13 noiembrie. Aceasta, având în vedere că Naţionala României va participa la Campionatul Mondial din Japonia, care are loc în perioada 26 noiembrie – 10 decembrie.

Turul se va relua pe 8 ianuarie, cu etapa a XII-a, în timp ce ultima rundă a turului are loc pe 11 ianuarie. Returul va începe pe 25 ianuarie şi se va termina pe 20 mai, când are loc ultima rundă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL