Connect with us

DIVIZIA A1

Renumitul medic Vasile Ţicală s-a stins din viaţă


La vârsta de 66 de ani, fostul medic al echipei de fotbal Laminorul Zalău în Divizia C şi a campioanei României la volei masculin – Elcond Zalău, a pierdut lupta cu viaţa, fiind răpus de o boală necruţătoare. Azi va avea loc înmormântarea


Veste tristă în rândul iubitorilor de sport din Sălaj, dar nu numai.

Duminică seara, renumitul medic Vasile Ţicală a trecut la cele veşnice, după ce a pierdut lupta cu viaţa, la vârsta de 66 de ani. Acesta suferea de cancer.

Vasile Ţicală a fost medicul echipei de fotbal Laminorul Zalău la începutul anilor ’90, până în anul 1995, când cei de la Laminorul s-au mutat la Armătura Zalău.

Acesta nu a continuat cu fotbalul şi a trecut la volei, acolo unde a devenit medicul echipei Elcond Zalău.

Alături de voleibaliştii zălăuani, acesta avea să devină campion al României. În ultimii ani, acesta avea un cabinet şi a devenit medic de familie şi din câte se pare, problemele au început în acest an.

În ultimele luni, acesta abia putea să vorbească şi cuvintele lui erau rostite în şoaptă.

A fost diagnosticat cu o boală necruţătoare – cancer la gât şi din păcate, duminică seara s-a scris ultima pagină din istoria celui care a fost Vasile Ţicală.

Renumitul medic avea două fete şi toată lumea îl prezenta ca fiind un om extraordinar şi un om sufletist. A lucrat până în ultimele săptămâni din viaţă.

Cei care doresc să îi fie alături pe ultimul drum o pot face astăzi, de la ora 14.30. Slujba de înmormântare va avea loc la Capela Ortodoxă din Zalău.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1