Connect with us

HANDBAL

HC Zalău pregăteşte încă un transfer


După ce a transferat o extremă şi două jucătoare de 9 m, Gheorghe Tadici mai vrea şi cu un portar. “Vom rămâne la un lot de 16 jucătoare”, spune managerul clubului


Sezonul 2019 – 2020 va începe pe 31 august, dar echipele din Liga Naţională vor începe pregătirile în  luna iulie.

Şi fetele de la HC Zalău vor reveni la treabă în primele săptămâni ale lunii iulie.

Până atunci, însă, antrenorul Gheorghe Tadici speră să finalizeze lotul.

Cinci jucătoare au plecat de la formaţia sălăjeană după terminarea campionatului, este vorba de Paula Teodorescu, Raluca Irimia, Roxana Szollosi, Valentina Panici, dar şi Andrada Mihalcea.

În schimb, HC Zalău a adus mână acum trei jucătoare, e vorba de extrema dreaptă Gabriela Vrabie și două jucătoare de linia de 9 metri, e vorba de Amalia Coman  (CSM Bucureşti) şi Irina Ivan (Le Havre  – Franţa).

În perioada următoare, HC Zalău va mai face transferuri, dar foarte puține. În special, să caută un goal-keeper, iar antrenorul Gheorghe Tadici poartă tratative avansate cu mai multe portari.

“Cert este că vom avea un lot de 16 jucătoare şi în sezonul viitor. Avem discuţii avansate cu un portar și tratativele sunt spre finalizare”, ne-a declarat managerul clubului.

Deocamdată, rămâne incertă situaţia extremei Cristiana Nica, cea care ar putea părăsi HC Zalău în această vară, deşi cele două părţi au purtat discuţii despre prelungirea contractului.

Handbalista se află în vacanţă şi urmează să ia o decizie în perioada următoare, fiind dorită şi de alte echipe din Liga Naţională.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL