Connect with us

FOTBAL

Sergiu Costin: “Mă bucur că atât Viitorul Ulmeni, cât şi Unirea Mirşid îşi doresc promovarea”


Fostul campion al României cu Oţelul Galaţi este cel mai experimentat jucător de la campioana Maramureşului, însă recunoaşte că la cei 40 de ani pe care îi are este greu să facă diferenţa într-un joc de baraj. Costin se aşteaptă la o dublă disputată cu Unirea Mirşid, mai ales că ambele echipe îşi doresc promovarea


Viitorul Ulmeni şi Unirea Mirşid se luptă pentru un loc în Liga a III-a. Campioana Maramureşului şi campioana din Sălaj se duelează în dubla barajul de promovare, jocul tur fiind programat sâmbătă, de la ora 18.00, la Baia Mare.

La prima vedere, Viitorul Ulmeni porneşte cu prima şansă, mai ales că are în lot jucători cu experienţă, care au trecut prin ligile superioare. Cel mai sonor nume este Sergiu Costin, fost campion cu Oţelul Galaţi, care a jucat cu gruparea gălăţeană şi în grupele Ligii Campionilor.

La cei 40 de ani ai săi, Sergiu Costin recunoaşte că îi este greu să facă diferenţa într-un joc de baraj şi se aşteaptă la o “dublă” disputată, mai ales că ambele echipe îşi doresc promovarea.

“Va fi un baraj disputat, cu ambiţii de ambele părţi. Din ce am văzut şi Unirea Mirşid îşi doreşte promovarea şi mă bucur că ambele echipe îşi doresc acest lucru. Cred că va fi un baraj frumos. Mă bucur că mă voi reîntâlni cu Vasile Jula, un fost coleg pentru care am respect maxim. Vom rămâne prieteni indiferent de ce se întâmplă la acest baraj. Am şi eu o vârstă şi chiar dacă am jucat prin Liga 1, nu cred că pot face diferenţa. Trebuie să recunosc, nu pot eu să fiu fizic peste jucătorii tineri. Nu este chiar uşor să joci la această vârstă, chiar şi la acest nivel, deoarece tonusul muscular nu mai e la fel, dar nici pregătirea. Aici lumea lucrează, suntem într-un alt mediu şi este greu să faci faţă cu tinerii”, ne-a declarat Sergiu Costin.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL