Connect with us

DIVIZIA A1

Ciprian Matei s-a despărţit de Volei Municipal Zalău


Internaţionalul român este la final de contract cu vicecampioana României şi deja a ajuns la o înţelegere cu Arcada Galaţi, la care va evolua începând din sezonul următor


Situaţia de la Volei Municipal Zalău este “explozivă” în condiţiile în care jucătorii nu şi-au primit salariile pe ultimele 4 luni! Cu toate că sezonul 2018 – 2019 s-a terminat deja de o lună, viitorul grupării de sub Meseş este incert.

Mai mulţi jucători nu par dispuşi să aştepte până la primirea veştilor bune de la Zalău, astfel că   unii dintre ei au deci să îşi caute alte angajamente.

Deja Răzvan Mihalcea a semnat cu Dinamo, Mihai Gheorghiţă este aproape de Gloria Buzău, în timp ce un alt internaţional este şi el la final de contract cu Volei Municipal Zalău. Este vorba de Ciprian Matei, care deşi se află în această perioadă angrenat cu echipa naţională la jocurile din Silver League, jucătorul se gândeşte şi la viitorul său şi a ajuns la o înţelegere cu Arcada Galaţi, formaţie la care va evolua din sezonul viitor.

“Nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Între-adevăr, mi-am încheiat contractul cu Volei Municipal Zalău care a fost pe un an de zile”, ne-a informat voleibalistul, care nu a dorit să vorbască nici despre situaţia financiară de la club.

Ciprian Matei nu este la prima despărţire cu cântec de Volei Municipal Zalău. El a mai plecat de sub Meseş şi în vara anului 2016, dar şi atunci, clubul a rămas cu mai multe datorii faţă de jucător, iar cele două părţi au ajuns în instanţă. Universalul şi-a primit până la urmă banii, după ce a dat clubul în judecată, iar în vara anului trecut a revenit la sentimente mai bune faţă de Volei Municipal Zalău, cu care a semnat un contract valabil pe un sezon.

Jucatorul în vârsta de 30 de ani a mai evoluat în cariera la VCM Piatra Neamt, timp de şase sezoane, iar de sub Petricica s-a transferat în strainatate. Astfel, în perioada 2013 – 2014, internaţionalul român a jucat pentru Nice Volley-Ball, formaţie din liga secunda din Franţa. El a revenit în România, la CSM Bucuresti, pentru ca în vara anului 2015 să ajunga pentru prima dată la poalele Meseşului pentru un sezon. În perioada 2016 – 2018, Matei a evoluat tot în Divizia A1, la Steaua Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1