Connect with us

FOTBAL

Vasile Jula: “Unirea Mirşid întâlneşte o echipă experimentată la barajul pentru Liga a III-a, dar am încredere în jucătorii mei”


Tehnicianul se aşteaptă la un joc dificil cu campioana din Maramureş, dar speră ca echipa sa să facă diferenţa în acest baraj prin atitudine şi dorinţă


Unirea Mirşid se află în faţa celui mai greu examen din acest sezon, urmând ca sâmbătă să susţină meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a cu campioana din Maramureş.

Meciul tur cu Viitorul Ulmeni are loc la Baia Mare, iar înaintea acestui baraj, formaţia marmureşeană pare să aibă un uşor avantaj datorită experienţei unor jucători.

La un joc dificil se aşteaptă şi antrenorul Vasile Jula, dar speră ca echipa sa să facă diferenţa în acest baraj prin atitudine şi dorinţă.

“Ne bucurăm că am reuşit eventul în Sălaj, iar meritul este al jucătorilor. Acum mergem cu încredere la Baia Mare pentru meciul tur al barajului de promovare. Cu siguranţă nu va fi uşor, fiindcă întâlnim o echipă experimentată, cu jucători care au jucat în ligile superioare, dar sper ca prin atitudine şi dorinţă să facem diferenţa. Ne dorim să nu pierdem jocul tur, dar în acelaşi timp ne-am dori să şi înscriem, pentru că un gol în deplasare ne-ar ajuta foarte mult.Având în vedere lotul echipei din Ulmeni, cu mulţi jucători cu experienţă, pot să spun că adversarii au un mic avantaj, dar eu am mare încredere în jucătorii noştri care sunt montaţi şi dornici să facă meciuri foarte bune”, ne-a declarat Vasile Jula.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL