Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Tănase: “Încă nu vorbesc despre Volei Municipal Zalău”


Antrenorul care ar urma să conducă echipa în sezonul viitor pare indecis în acest moment să vorbească despre vicecampioana României, cu care a purtat tratative încă de la finalul campionatului


Imediat după terminarea sezonului, Volei Municipal Zalău s-a despărţit de polonezul Andrzej Kowal, iar conducerea a căutat rapid un alt înlocuitor.

Oficialii vicecampioanei s-au orientat spre un antrenor român, astfel că au purtat discuţii cu Bogdan Tănase, cel care în ultimii ani a antrenat-o pe Steaua Bucureşti, formaţie pe care a dus-o de două ori în play-off-ul Diviziei A1, dar şi în cupele europene.

“Suntem în discuţii avansate cu Bogdan Tănase, dar nu am semnat încă niciun contract”, spune preşedintele Vasile Coţa în urmă cu trei săptămâni, pentru presa locală.

De atunci însă nu a mai apărut nicio noutate despre numirea noului tehnician, iar conducerea nu a mai dat publicităţii niciun detaliu.

Se pare că problemele financiare de la Zalău au ajuns şi la urechile antrenorului Bogdan Tănase, care deocamdată nu a dorit să vorbească foarte multe despre echipe pe care ar putea-o antrena din sezonul viitor.

“Încă nu vreau să vorbesc despre Volei Municipal Zalău”, a fost declaraţia elegantă a experimentatului tehnician.

Bogdan Tănase fost secundul reputatului Stelian Moculescu la VfB Friedrichshafen cu care a cucerit campionatul în Germania. Ca şi principal, Tănase a antrenat naţionala Ungariei şi cea de juniori a Austriei, iar ăn România a fost la Universitatea Cluj şi Steaua.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1