Connect with us

FOTBAL

Cătălin Odenie, jucător Unirea Mirşid: “Şansele sunt egale la barajul pentru promovarea în Liga a III-a”


Unul dintre cei mai buni marcatori ai campioanei Sălajului consideră totuşi că echipa din Mirşid are un mic avantaj având în vedere că primul meci e în deplasare


Unirea Mirşid nu a avut adversar în judeţ în acest sezon şi a reuşit să câştige atât titlul judeţean, cât şi Cupa României, repetând performanţa din 2016, când de asemenea, gruparea din Mirşid a reuşit eventul în judeţ.

Adevărata provocare vine, însă, la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde campioana Sălajului se va duela în dublă manşă cu Viitorul Ulmeni.

Înaintea acestui duel, unul dintre principali marcatori ai Mirşidului, Cătălin Odenie, consideră că şansele sunt egale, sălăjenii având totuşi un mic avantaj.

„Sperăm să obţinem un rezultat pozitiv în prima manşă în deplasare, iar acasă sperăm să nu dezamăgim pe nimeni care are încredere în noi. Înaintea dublei de la baraj, şansele sunt egale. Totuşi, consider că suntem un pic în avantaj având în vedere că jucăm primul meci în deplasare, deoarece acolo ne vom cunoaşte prima dată ambele formaţii. Aşa nu vom putea lua meciul nici greu nici uşor, iar asta îi un avantaj în opinia mea”, ne-a declarat Cătălin Odenie.

Reamintim faptul că manşa tur din Viitorul Ulmeni şi Unirea Mirşid va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare. Returul va avea loc o săptămână mai târziu pe Stadionul Municipal din Zalău.

520 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL