Connect with us

HANDBAL

ULTIMA ORĂ. HC Zalău aduce o jucătoare de la CSM Bucureşti


Formaţia condusă de Gheorghe Tadici a bifat al doilea transfer şi a adus la Zalău o jucătoare din tabăra vicecampioanei României


După ce în această săptămână, HC Zalău a reuşit primul transfer şi la formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a ajuns Gabriela Vrabie, tehnicianul grupării de sub Meseş s-a mişcat rapid şi a mai perfectat un transfer.

Prin urmare, începând din noul sezon, la HC Zalău va evolua şi Amalia Morar, de la CSM Bucureşti.

Tânăra în vârstă de 20 de ani poate evolua atât pe postul de inter dreapta, cât şi centru şi în ultimul sezon a evoluat sub formă de împrumut la Rapid Bucureşti în Divizia A, formaţie alături de care a reuşit promovarea în Liga Florilor.

Aceasta a fost considerată una dintre jucătoarele remarcate din Divizia A.

Iniţial, cei de la CSM Bucureşti au dorit să o cedeze pe Amalia Coman sub formă de împrumut la Zalău, însă Gheorghe Tadici nu a vrut să audă de aşa ceva.

Până la urmă, cele două părţi au ajuns la un numitor comun, iar handbalista a semnat cu HC Zalău o înţelegere valabilă pentru următorii 4 ani.

“Este o jucătoare pe placul meu. Are o talie bună, calităţii foarte bune şi un braţ bun. Sigur, mai are de muncit, însă are perspective bune”, ne-a spus Gheorghe Tadici.

Să mai spunem că Amalia Coman a fost campioană naţională cu CSM Bucureşti la juniori 1 în urmă cu două sezoane, iar în acest an a devenit vicecampioană naţională cu echipa din capitală.

Handbalista a cochetat şi cu echipa naţională a României de junioare şi tineret.

Sursa foto: fanhandbal.ro

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Leo

    14 June 2019 at 14:28

    Bravo ei ! A gandit bine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL