Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Cinci bărbaţi au pescuit ilegal pe un lac privat. Unul a fost reţinut de poliţişti


Un bărbat de 34 de ani a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, iar oamenii legii îi caută şi pe ceilalţi patru


La data de 05 iunie 2019, în jurul orei 08.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale din comuna Doștat – judeţul Alba, cu privire la faptul că a observat, pe lacul deținut de societate, două bărci și mai multe persoane care, la observarea paznicului, au fugit.

Polițiștii s-au deplasat în zonă, iar în urma scotocirilor efectuate împreună cu reprezentanții societății, l-au identificat pe un bărbat de 34 de ani, din județul Vâlcea și au găsit două bărci pneumatice, în care se aflau 3.000 de metri de plasă monofilament precum și alte obiecte folosite la pescuit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul a fost însoțit de alți 4 bărbați, a căror identitate a fost stabilită, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, tot din județul Vâlcea, care au reușit să-și asigure scăparea, folosind două autoturisme.

Față de bărbatul de 34 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”tentativă la furt calificat” și ”producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de tip plasă monofilament”, faptă prevăzută de art. 64, lit. k din O.U.G. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura și fac cercetări în vederea găsirii celor 4 bărbați care se sustrag cercetărilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Pescuit și Vânătoare