Connect with us

FOTBAL

FOTO. Prezenţă numeroasă la întâlnirea foştilor componenţi de la Minerul Sărmăşag


La evenimentul  “de suflet” intitulat  “Prietenie adevărată! Minerul Sărmăşag, o tradiţie care continuă” au răspus prezent peste 100 de persoane.  Întâlnirea de sâmbătă a strâns la un loc, foşti jucători, antrenori, conducători, din  mai multe generaţii care au activat pentru Minerul Sărmăşag, formaţie dispărută de pe harta fotbalului în 2005


Au trecut 14 ani de când Minerul Sărmăşag a dispărut de pe harta fotbalului românesc, dar cu toate acestea, foştii componenţi ai Divizionarei C păstrează vie amintirea acelor vremuri, când gruparea din Sărmăşag activa cu succes în Divizia C.

Drept urmare, foştii jucători s-au mai reîntâlnit la Memorialul “Radu Gog”, când au format o echipă cu care au participat în competiţia caritabilă, iar sâmbătă, “familia Minerul” a avut ocazia să se revadă din nou.

De data aceasta în cadrul unui eveniment pus la cale de Florin Morar, care s-a intitulat “Prietenie adevărată! Minerul Sărmăşag,  o tradiţie care continuă”. Peste 100 de persoane au fost prezente la evenimentul de sâmbătă, care a strâns la un loc, foşti jucători, antrenori, dar şi conducători, din mai multe vremuri.

Reunirea a avut loc în sala de sport a Liceului Tehnologic din Sărmăşag şi a început cu intonarea Imnului Minerilor, după care s-a ţinut un moment de reculegere în memoria foştilor jucători şi conducători de la Minerul, care au trecut în nefiinţă. A urmat un moment festiv, iar foştii jucători şi conducători au primit câte un tricou şi fanion cu Minerul Sărmăşag.

Cei “apţi” pentru fotbal au intrat la joc, astfel că s-au format patru echipe, jucându-se după sistemul “fiecare cu fiecare”. Evenimentul s-a încheiat cu o masă la Căminul Cultural din localitate, unde s-au depănat amintiri.

La întâlnirea de sâmbătă, au fost prezenţi şi invitaţi speciali: Dari Toma – inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj şi cadru didactic la Liceul Tehnologic Sărmăşag, Marin Gorgan – director adjunct la Liceul Tehnologic Sărmăşag şi viceprimarul comunei Sărmăşag, Kovacs Tiberiu.

Dintre foştii conducători ai echipei au fost prezenţi Eugen Scurt, Ioan Gordan, Kovacs Ladislau şi Petre Iurişniţ, iar dintre foştii antrenori au răspuns prezent Dorin Barbu, Vasile Stâncel, Marius Paşca, Augustin Man şi Vasile Mureşan.

“A fost un eveniment frumos şi mă bucur că am reuşit să fac ceva pentru comunitatea din care şi eu fac parte. Oamenii au fost foarte încântaţi şi deja m-au întrebat când va avea loc următoarea întâlnire. S-a propus ca astfel de întâlniri să aibă loc anual. Speranţa mea este că în urma acestei întâlniri şi din discuţiile cu comunitatea locală, din sezonul 2019 – 2020 să încercăm să formăm o echipă de Liga a V-a la Sărmăşag”, ne-a declarat Florin Morar, cel care s-a ocupat de organizarea evenimentului împreună cu fostul antrenor şi jucător, Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL