Connect with us

TENIS

Oana Flonta, la Campionatul Naţional


Talentata tenismenă de la CSM Zalău participă în aceste zile la Naţionalele Individuale U12 de la Braşov, acolo unde deja a trecut de un tur, reuşind o victorie facilă în faţa unei sportive din Bucureşti


În perioada 8 – 16 iunie, la Braşov are loc Campionatul Naţional Individual U 12 la tenis de câmp. Competiţia se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Tenis şi a debutat la finele săptămânii trecute cu turneele de calificare, la fete şi băieţi, la capătul cărora câte opt sportivi se califică pe fiecare tablou principal la fete şi la băieţi.

Judeţul Sălaj este reprezentat la această competiţie de Oana Flonta. Sportiva de la CSM Zalău reprezintă o mare speranţă a tenisului de câmp, aceasta reuşind recent să ajungă la lotul naţional.

Sălăjeanca este favorita numărul 12 la câştigarea competiţiei.

La ora redactării acestui articol, Oana Flonta era calificată deja în turul doi al competiţiei, după ce a obţinut o victorie facilă în faţa Biancăi Bortoi de la AS Club Sportiv Tenis Elite Bucureşti, scor 6 – 1, 6 – 0.

În faza următoare a competiţiei, Oana Flonta se va duela cu Sara Dragnea, o sportivă de la Tenis Club Enache Bucureşti. Mult succes Oana!

297 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS