Connect with us

HANDBAL

EXCLUSIV: HC Zalău a reuşit primul transfer al verii!


Gruparea condusă de Gheorghe Tadici a transferat o extremă dreapta – Gabriela Vrabie – care a jucat ultima dată pentru LPS Brăila şi pentru echipa secundă de la Dunărea Brăila. Handbalista este internaţională de tineret şi recent a participat cu România B la Trofeul Carpaţi


Odată cu finalul sezonului, HC Zalău s-a despărţit de o serie de jucătoare importante. Au plecat Paula Teodorescu, Roxana Szollosi, Valentina Panici, Raluca Irimia, dar şi Andrada Mihalcea, însă până la reluarea pregătirilor, antrenorul Gheorghe Tadici speră să acopere posturile deficitare.

Deja tehnicianul Zalăului a reuşit prima achiziţie a verii şi a transferat o jucătoare care evoluează pe postul de extremă dreapta. Tadici s-a orientat din nou spre handbaliste tinere, de perspectivă şi din România, astfel că a transfearat-o pe Gabriela Vrabie.

Jucătoarea are 19 ani şi în ultima perioadă a jucat la LPS Brăila, dar şi la echipa secundă a celor de la Dunărea, în Divizia A. Handbalista s-a remarcat şi la loturile naţionale, fiind internaţională de tineret. Cu lotul de tineret, Gabriela Vrabie a participat la Trofeul “Carpaţi” de tineret, de la Râmnicu Vâlcea, unde a fost urmărită de Gheorghe Tadici, dar şi la Trofeul “Carpaţi” din urmă cu două săptămâni, de la Brăila, unde a jucat pentru România B.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL