Connect with us

FOTBAL

Ciprian Pavel, golgheter Unirea Mirşid: “Ne dorim să promovăm în Liga 3”


“Decarul” grupării pregătite de Vasile Jula şi Flore Pop a fost din nou cel mai bun marcator al echipei pe care a ajutat-o să câştige al treilea titlu de campioană judeţeană în ultimii 4 ani şi următorul obiectiv este ca alături de Unirea să promoveze în cel de-al treilea eşalon


Unirea Mirşid a reuşit un nou titlu de campioană judeţeană. Un mare aport la acest succes l-a avut Ciprian Pavel, cel care a fost din nou principalul marcator al echipei, câştigând în final titlul de golgheter, marcând 36 de goluri în 24 de meciuri disputate în campionat.

Sigur, trofeul Ligii a IV-a a ajuns din nou la Mirşid, însă gruparea pregătită de Vasile Jula şi Flore Pop îşi propune acum un obiectiv mai îndrăzneţ, acela de a promova în Liga a III-a.

Pentru asta, Ciprian Pavel şi compania trebuie să treacă în dublă manşă de Viitorul Ulmeni la barajul de promovare. Prima manşă va avea loc la finalul săptămânii, la Baia Mare, în timp ce returul va avea loc o săptămână mai târziu pe Stadionul Municipal din Zalău.

„Suntem foarte bucuroşi că am luat al treilea titlu în patru ani, asta demonstrează că echipa Unirea Mirşid e cea mai puternică din Sălaj. Titlu de golgheter se datorează şi echipei care m-a ajutat să câştig acest titlu. E prima dată când se doreşte cu adevărat să promovăm la Liga a III-a şi sperăm să şi reuşim. Cred că s-a făcut cel mai bun lot în momentul acesta în Sălaj. La baraj vor fi două meciuri foarte grele, dar sperăm să promovăm pentru ca judeţul nostru să aibă echipă în Liga 3. Totul se datorează domnului primar Călin Bereschi care a făcut nişte eforturi mari pentru a ajunge în situaţia de a crede că am făcut o echipă puternică care poate să spere la promovare. Referitor la echipa de la Ulmeni, am mai jucat cu ei, ne-au bătut 1 – 0 la ei acasă, iar în retur ne-au lipsit cinci titulari, dar atunci nu s-a dorit promovarea ca şi acum. Au jucători cu experienţă care au jucat la un nivel foarte înalt, dar noi credem în grupul nostru că putem reuşi”, ne-a declarat Ciprian Pavel.

Manşa tur va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL